Informasjon om Rekrutt

Skrevet av Stian

Denne sesongen byr på nye utfordringer for rekruttlaget, ny avdeling og meg selv som ny trener. Forrige sesong var suksessfull og vi vil fortsette å bygge ytterligere på det arbeidet som var gjort av Espen Fossli Olaussen og hans team.

Vi har et veldig ungt og spennende lag som alle er fokusert på å utvikle seg til å bli så gode som de kan, hvilket er et utmerket utgangspunkt for et hvert lag. Jeg ser også frem til å støtte spillerne i den daglige treningen og til å kunne få teste oss selv mot nye lag fra andre områder i Norge. Klubbens utviklingsarena tilbyr spillerne en unik mulighet til å øke sin erfaring på mange forskjellige nivåer denne sesongen i 1. divisjon, 2. divisjon, 3.divisjon, NM20 og G18. Dette er fantastisk variasjon for et ungt lag til å tilegne seg kamperfaring og til å presse seg selv til å fortsette sin utvikling, med hjelp fra klubbens veldig erfarne trenerteam.

Vi har startet sesongen sterkt, men vi har fått identifisert hvilke områder der vi må forbedre oss på hvis vi ønsker å sloss i toppen av 2. divisjon denne sesongen.

Støtten fra både innsiden og utsiden av klubben så langt har vært storartet og jeg håper alle vil fortsette å følge og støtte oss i alle våre kamper, det er vi veldig takknemlig for.

Sportslig hilsen

Ciaran Williams

Ciaran Williams