SHK har signert bakspiller Mats Andreas Slaastad til en toårs kontrakt. Mats er en ung bakspiller som har spilt den siste sesongen i Haslum HK.

21-åringen med bakgrunn fra Oppsal, Follo og Haslum håper å finne seg godt til rette i Lierklubben.

-Jeg gleder meg masse til å komme til St. Hallvard. Det virker som en god klubb som drives godt, så det tror jeg blir bra, sier Mats.

Han fikk med seg SHKs første kvalikkamp mot Bodø, og likte det han så i Reistad Arena.

-Laget har utviklet seg godt gjennom sesongen. Jeg fikk se litt mer av hvordan spillet er, og ser hvordan det passer meg. Jeg har hilst på alle gutta og det virker som godt samhold i laget, sier han, og håper han kan bidra godt i SHK.

-Mine styrker er nok det jeg kan bidra med i midtforsvaret, og i kontraspillet, i tillegg til skuddstyrken min, sier han.

Trener Glenn Solberg tror den unge bakspilleren vil passe godt inn i SHK.

– Han er en spiller meg god fysikk som kan bekle flere roller, både i angrep og i forsvar. Han er en god forsvarsspiller med spisskompetanse i kontringsfasen og har en direkte spillestil som vi trenger i laget, sier trener Solberg.

Oppsalgutten har spilt håndball siden han var seks år, og alltid hatt store ambisjoner.

– Håndball er livet, og jeg håper å nå så langt som mulig. Jeg valgte SHK fordi jeg tror jeg får utviklet meg godt med svært gode trenere og i et godt utviklingsmiljø, avslutter Mats.