En ny ung og lovende målvakt til SHK

St. Hallvard Håndballklubb har nylig signert Eirik Varpe (19) – en lovende ung målvakt til ny kontrakt. Varpe har spilt i eliteserien for Nøtterøy denne sesongen, og har valgt Lierklubben for neste sesong. Sammen med Sander Drange Heieren skal han vokte buret for SHK etter at Robin Haug blir proff i Malmø HK.

-Dette tror jeg blir veldig spennende og bra. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben. SHK er en klubb som er god på å utvikle spillere, sier Eirik og trekker fram nettopp Robin som et eksempel på at klubben jobber godt med det.

– Jeg håper også å komme meg ut en dag – det er drømmen, sier Eirik.

Trener Glenn Solberg beskriver målvakten som nettopp «ung og lovende».

– Han er lovende og ambisiøs med god teknikk og størrelse. En flott gutt med gode holdninger som vil være en god målvaktsduo sammen med Sander Heieren, sier trener Solberg.

 

Egentlig liung 

Eirik selv har også tro på at han og Sander kan utfylle hverandre godt.

– Jeg tror vi kan jobbe godt sammen, sier Eirik, og trekker fram nærskudd og mobilitet når han blir utfordret på sine styrker.

Eirik er faktisk halvt liung.

– Jeg er vokst opp i Vestfold, men mamma er fra Lier, så hennes del av familien bor her, sier han. 19-åringen er i ferd med å gjøre seg ferdig ved tredje klasse på Wang Toppidrett i Tønsberg. Det blir tid til bittelitt russetid og avsluttende skole før det forhåpentligvis blir lærerstudier i Drammen fra høsten.

Velkommen til SHK!