Kvalikkamp i Bodø i kveld kl. 18. Hør hva gutta sier før kampen!

St. Hallvard Håndballklubb reiser til Bodø og siste kvalifiseringskamp til eliteserien med ALT å vinne. Hjemme i Reistad Arena på fredag leverte gutta årsbeste og hang godt med eliteklubben som spilte NM-finale i Spektrum for fire måneder siden. Med 27-30 tap hjemme blir det en tøff oppgave på bortebane, men slett ikke umulig. SHK har ingenting å tape!

– Vi gleder oss og har en god følelse fra første kamp. Vi reiser opp til Bodø med et ønske å gjenta spillet fra sist kamp. Forhåpentligvis setter vi ballen oftere i mål og får noen ekstra redninger, da kan det bli jevnt, sier trener Glenn Solberg.

– Det blir jo veldig tøft men vi skal gi ALT for hverandre og krige til vi ikke har krefter igjen, lover Solberg.

Stemningen i laget er god, og gutta er heltent på veien nordover.

– Vi reiser opp med stor lyst og et åpent sinn. Det blir vår største utfordring og vi skal gi alt hele veien med vilje, innsats og entusiasme, sier kaptein Simen Solberg.

 

Han får støtte av Robin Haug som i likhet med Simen Solberg spiller sin siste kamp for SHK. Solberg legger opp etter ni år i SHK drakta, mens Haug pakker kofferten og setter kursen mot Malmø HK hvor han blir proff.

– Det blir en veldig morsom kamp med forhåpentligvis godt trøkk på tribunen, selvom det går i Bodøs favør så er det alltid moro å spille slike kamper, sier Robin Haug.

– Alle mulighetene ligger der og jeg mener det er opp til oss selv å avgjøre, så vi skal gå ut på banen med samme innstilling som i hjemmekampen og gi alt og vi har ingen ting å tape så nå handler det bare om å gi alt!, sier Haug.

 

Vi ønsker gutta masse lykke til!

 

Er du ikke på plass i Bodø med gutta? Da kan du se kampen på HåndballTV her.