I dag braker det løs i første kvalifiseringskamp mot Bodø HK i Reistad Arena kl 17! Vi skal gi alt!

Førstedivisjonslaget St. Hallvard HK møter eliteserielaget fra Bodø HK til kvalifiseringskamper, innsatsen er spill i neste sesongs eliteserie og vi har alt å vinne.

Kampen spilles i dag kl 17 i Reistad Arena.

– Vi skal gi alt! Kjøre på med fart og trøkke til i duellene. Samt vise publikum at vi har det gøy, sier en forventningsfull Jarle Mørk Pettersen til shk.no.

Også trener Glenn Solberg er klar.

– Jeg gleder meg! Det er en morsom kamp som betyr noe, tror det blir spennende på mange måter.

 

God plan

Det er alltid knyttet spenning før kvalifikasjonskamper, så vel som denne. Skal David slå Goliat eller vil ting forbli som det er. Det må leveres på topp nivå for å klare dette, for der Bodø kom på en nok skuffende kvalikplass i serien var de i cupfinalen i NM. Det ser ikke ut til å ha skremt liungene før møte i kveld, i løpet av den siste tiden har de brettet opp ermene og er klare for utfordringen.

– Jeg gleder veldig , det blir årets kamp og det er en stor utfordring som venter oss. Jeg tror og håper vi kan gi dem en god kamp og kanskje klare å ta tilbake plassen i eliteserien på bekostning av Bodø. For å klare det må vi prestere på vårt beste, sier Jarle shk.no.

Siste seriekamp for St. Hallvard var borte mot Viking TIF den 25. mars, så det har vært god tid til å forberede seg til disse kampene. Glenn Solberg og hans team har analysert motstanderen og rettet treningen mot kampene som er i møte.

– Vi har en god plan før denne kampen der vi har lagt opp treningen og forbedret oss så godt som mulig etter denne. Så får vi se hvordan vi klarer å gjennomføre planen, forteller Glenn Solberg.

Glenn Solberg. Foto: Jorun Anette Sletner

SHK spilte treningskamp mot ØIF Arendal for å kjenne på nivået til et eliteserielag inn mot kvalikkampene, dette er hva Glenn Solberg forteller om erfaringene fra denne.

– Jeg synes 7 mot 6-spillet og kontringsspillet var bra og har vært bra en stund, men vi må opp i forsvarsspillet for det var for dårlig. Vi må ofte mer og sloss mer, det fikk vi se når vi møtte Arendal så det var fint med å få spilt denne treningskampen.

Har en sjanse

Det er Bodø som bærer favorittstempelet, men kampene skal spilles og det er sikkert at det finnes en mulighet. SHK har alt å vinne og vet hva som skal til. Nå må det leveres for å klare det.

– Vi må være knall tøffe i forsvarsspillet og nøyaktige i angrepsspillet. Så stikkordene blir tøft og nøyaktig spill. Så kan vi ha sjanse i disse to kampene, avslutter Jarle Mørk Pettersen.

Glenn Solberg ser mulighetene.

– Det ligger alltid en mulighet der, men i utgangspunktet skal de være bedre enn oss må vi nok innrømme. Så var det sånn at vi tapte bare med ett mål mot de i fjor på hjemmebane og spilte jevnt med de i 55 minutter på bortebane, det er et lag vi har spilt jevnt med tidligere. Så det finnes alltid en mulighet selv om det blir tøft.

Ta turen til Reistad Arena og støtt gutta i jakten på opprykk. Vi lover en spennende kamp der begge lag vil gi alt for spill i eliteserien neste sesong. Dette er siste hjemmekamp for i år og Simen Solberg sin siste kamp i SHK drakta, det er nå vi trenger dere!

Reistad Arena