Første kvalifiseringskamp til Eliteserien spilles i Reistad Arena fredag 13. april klokken 17.00 når Bodø HK kommer på besøk.

Det er klart at Bodø Håndballklubb blir St. Hallvards motstander i kvalifiseringskampene om Eliteseriespill for sesongen 2018/2019. Det er første divisjonsklubben som har hjemmearrangement i første kamp, før det hele avsluttes på bortebane i Bodø Spektrum i dette tilfelle. Hjemmekampen spilles fredag 13. april kl 17 i Reistad Arena, mens bortekampen går 18. april kl 18.

– Min umiddelbare tanke er at Bodø er et veldig godt lag, men det ville vi møtt uansett. Det blir stort for oss å spille kvalik. Vi er et ungt lag som har spilt oss til en kvalik og det skal vi være stolte av, forteller kaptein Simen Solberg til shk.no.

Simen Solberg

Underdog

Bodø avsluttet sesongen i Eliteserien med å slå tabellnabo Falk Horten på hjemmebane,og i de siste kampene med en rekke knappe tap. Det er  absolutt en god motstander som kommer på besøk.

– Bodø som spilte NM finale senest i desember er et meget godt lag som bli vanskelig å slå. De har mye erfaring og mange gode unge spillere. De har kanskje eliteseriens beste linjespiller så der har vi en ekstra utfordring. Vi går inn i denne kampen med alt å vinne og skal kose oss med den følelse og slippe oss løs. Kanskje det kommer en overraskelse. Men vi må være ærlig å si at Bodø er store store favoritter, sier en forventningsfull Glenn Solberg.

Glenn Solberg. Foto: Peter Tubaas

Også kaptein Simen Solberg er  klar på hvem som er favoritten, men heller ikke han ser bort fra at det kan komme en overraskelse.

– Hjemme i Reistad Arena liker vi oss veldig godt med en  massiv støtte og det å spille borte i Bodø er alltid en stor opplevelse med mye trøkk på tribunen, så det blir gøy. Vi kan gå inn i kvaliken med lave skuldre, uten press og som en underdog. Bodø er selvfølgelig storfavoritter. Vi er ydmyke , men samtidig skal vi ta for oss.

Stolt

– Først og fremst er jeg stolt av at gutta og klubben  for tredje året på rad har klart å spille stabilt i toppen av 1.divisjon og i tillegg vært oppe i eliteserien. Det synes jeg er en veldig flott prestasjon og viser at klubben gjør mye riktig. At vi har fått muligheten til å spille kvalik er utrolig gøy, forteller Glenn Solberg.

Vi ønsker oss full hall, med masse støtte til gutta! Ønsket er å få et best mulig utgangspunkt til returoppgjøret i Bodø. Da trenger vi deg, din familie og dine venner til å komme å lage liv og røre i Reistad Arena denne fredagen. Vi senker våre priser til 100 kr for voksne, gratis inngang for barn under 13 år og for de med Bizzy-appen opptil 21 år er det 25 kr. Vi ønsker  at alle kommer og støtter oppunder #Liersstolthet St. Hallvard Håndballklubb!

Billetter fås kjøpt her.