Trenger seier mot Haugaland i Reistad Arena på søndag

Med seier hjemme mot Haugaland på søndag kan St. Hallvard Håndballklubb sikre kvalikplass til eliteserien. Men borte mot Haugaland før jul gikk SHK på en smell, og avga poeng mot slutten av kampen.  Det arbeidsuhellet skal ikke gjenta seg, lover SHKs Jørgen Jansrud.

– Hvis vi spiller som vi kan så skal vi ta denne kampen. De fleste av oss er ganske revansjesugne, sier Jørgan.

– Vi har hatt skikkelig bra trøkk på trening denne uken, og er fulle av overskudd. Denne skal vi ta, sier han.

Jørgen Jansrud. Foto: Peter Tubaas

Han får støtte av Oscar Hansson.

– Denne treningsuken har vært virkelig bra. Hjemmeleksen vår er å være godt forberedt, det skal vi være. Nå gleder vi oss veldig til kamp, sier han.

 

Kontringer

Runar er allerede klar for eliteseriespill, mens Nærbø ser ut til å ha god kontroll på den andre opprykksplassen. Sikrer SHK tredjeplassen betyr det altså muligheten for kvalifiseringsspill til eliteserien. Trener Glenn Solberg konsentrerer seg om å forberede seg best mulig for å sikre det.

Så hva skal til for å dra seieren i land på søndag?

– Godt og offensivt forsvarsspill. Vi skal være ballorienterte. Vi skal løpe mye kontringer, og risikere mer i kontringsfasen for å få flere avslutninger i den fasen av spillet. Vi skal gjennomføre, sier Solberg.

Glenn Solberg. Foto: Peter Tubaas

 

Klare til kamp

Han skjønner at gutta vil revansjere seg fra borteoppgjøret i Haugesund. Haugaland ligger for tiden nederst på tabellen i 1. divisjon og rykker trolig ned.

– Det var en miss å tape poeng mot dem borte. Det var synd, men vi hadde en litt dårlig start på sesongen. Vi er på et helt annet sted i dag, enn det vi var da. Vi er klare til kamp, og gleder oss til søndag. Det tror jeg kan bli en morsom og fartsfylt håndballkamp, avslutter Solberg.

 

Kampen spilles i Reistad Arena søndag kl. 16. Billetter kan du kjøpe her.