Lørdag 27.01 tar vi imot HK Herulf Moss til kamp i Reistad Arena kl 16.00.

Forrige serierunde gikk resultatene St. Hallvards vei tross tap mot den soleklare serietoppe Runar. Nærbø på andre plass tapte borte mot Lillestrøm og ligger to poeng foran. Mens Sandefjord har tapt sine to siste kamper og har en kamp mere spilt, ligger på fjerde plass ett poeng bak SHK. Med seier over HK Herulf Moss kan guttene få en liten luke til Sandefjord bak og fortsatt sloss mot Nærbø om direkte opprykksplass.

God muligheter

I forrige oppgjør vant SHK komfortabelt 17-38 der de regelrett løp over hjemmelaget.

– Jeg tenker at vi har gode muligheter for 2 poeng mot Herulf. Det er et helt annet lag vi møter nå, enn det vi møtte sist. De har noen spillere som er veldig viktig for dem, de må vi stoppe, sier Kristoffer Talsnes til shk.no.

Gleder seg til kamp

– Herulf ligger på en god 7 plass og har gjort det veldig bra de siste månedene. Eneste laget som har slått Runar. Vi har også prestert godt og gleder oss til kamp, forteller Glenn Solberg.

Glenn Solberg. Foto: Peter Tubaas

Herulf har vunnet 5 av sine 6 siste kamper og tok også som allerede nevnt en imponerende serier over Runar på hjemmebane. Så det er et lag med selvtillit som gjester Reistad Arena lørdag 27. Det blir en tøff oppgave som venter guttene.

Klare for kamp

Kampplanen er lagt og guttene har trent godt før møte med Herulf.

– Vi må passe godt på deres sidebacker og komme oss tidlig frem på de. De er gode i ankomsten så vi må ha et godt returløp. Vi skal fortsette å stå godt bakover med bevegelighet og aggressivitet. Løpe kontringer i 60 minutter, være nøyaktig og disiplinert fremover. Har tro på en god kamp som ender med seier, forklarer Solberg.

Kristoffer Talsnes tilføyer.

– Vi går inn med en positiv innstilling til denne kampen, og med god støtte fra hjemmepublikumet har vi trua på seier!

Ønsker du å se kampen? Forhåndskjøp billetter her, hvis du vil kjøpe billetter til alle de resterende hjemmekampen og en weekend til Bardøla Høyfjellshotell på Geilo, kan du kjøpe dette innspurttilbudet.