St. Hallvard Håndballklubb har fått en ny stor samarbeidspartner med på laget – Rema 1000 går inn som hovedsponsor for håndballskolene Camp SHK.

– Vi er opptatt av å bidra i lokalsamfunnet rundt oss, og støtte gode organisasjoner og initiativ lokalt. St. Hallvards håndballskoler er et slikt tiltak. Det å kunne samarbeide med en organisasjon som er opptatt av å bidra til at de små stjernene får en positiv opplevelse og mulighet til å utvikle seg er helt i tråd med hvordan vi selv ønsker å være som organisasjon. Vi synes det passer godt i sammen med vår filosofi hvor vi unner og beundrer hverandre og hvor vi liker å se menneskers potensiale for utvikling, sier Steinar Jordet, økonomisjef i Region Midtre Østland som har ansvar for blant annet Rema 1000 butikkene i Buskerud.

 

Lokale kjøpmenn

REMA 1000 kan oppleves som en stor enhet, men i virkeligheten består REMA 1000 av over 600 kjøpmenn fordelt på 14 regioner.

– Dette er kjøpmenn som Eirik Hauger på Lierstranda som driver sitt eget AS, sin egen REMA 1000-butikk. Vi er tilstede i lokalmiljøet, vi rekrutterer kjøpmenn lokalt og vi ønsker å bygge oss videre basert på lokal forankring og lokalt samarbeid, sier Jordet.

Derfor var det naturlig å se seg etter rett samarbeidspartner i Drammensdistriktet. Etter en prat med SHKs daglig leder Robert Hedin, fikk Jordet tro på prosjektet i SHK.

– Et samarbeid med SHK gir oss de beste til å bidra, noe vi virkelig gleder oss til fordi dere er forbilledlige hva gjelder sunne og gode holdninger i nærmiljøet vårt, noe tiltaket deres med å samle inn julegave til dem som trenger det viser, sier han.

 

Sikrer håndballskoler

Avtalen går over to år, og sikrer at SHK kan fortsette å gjennomføre gode håndballskoler for barn i distriktet.

– Vi setter stor pris på at Rema 1000 har gått inn i denne avtalen. Det er ekstra gøy at de verdsetter det samfunnsansvarsarbeidet vi gjør, og har lyst til å engasjere seg i arbeidet med lokale barn som er glad i håndball, sier Robert Hedin, daglig leder i SHK.

Camp SHK har vært avholdt i skolens ferier. I juni hadde SHK mer enn 100 barn på håndballskole, og besøk av store internasjonale profiler i tillegg til SHKs egne spillere og trenere.

Neste Camp SHK – som får navnet Rema1000 Camp SHK blir i vinterferien i Buskerud – uke 9. Mer informasjon om denne håndballskolen kommer innen nyttår.