St. Hallvard Håndballklubb droppet inngangsbillett og ba publikum ta med en julegave til barn og unge i Lier som trenger det. Responsen var overveldende!

St. Hallvard Håndballklubb droppet inngangsbillett og ba publikum ta med en julegave til barn og unge i Lier som trenger det. Responsen var overveldende!

Vi ønsker å ta et tydelig samfunnsansvar, og har blant annet inngått en samarbeidsavtale med Lier kommune der spillere og trenere i SHK bidrar aktivt inn mot barn og unge i Lier.

Lørdag 2. desember tok vi det et skritt lenger. Sponsor Glitre Energi spanderte inngangsbilletten til publikum, og som gjenytelse hadde SHK et lite juleønske: Vi ba publikum om å ta med en julegave som kan deles ut til barn og unge i Lier som trenger det.

Over 100 julegaver

Responsen lot ikke vente på seg. Flere hundre liunger møtte opp til kamp lørdag – og godt over 100 store og små julegaver ble lagt under juletreet i Reistad Arena.

Tirsdag ettermiddag kunne en stolt daglig leder i St. Hallvard Håndballklubb levere julegavene videre til Lier kommune, som i sin tur skal sørge for at gavene kommer frem til de som trenger det mest. Gavene er allerede fordelt på flere virksomheter i kommunen, som deler ut gavene før jul.

– Overveldende respons

– Det er første gangen vi gjør noe som dette, og det var ganske overveldede å se hvor mange julegaver som kom inn. Vi er veldig godt fornøyd og takknemlige over å ha et publikum som bidrar på denne måten, forteller daglig leder i SHK, Robert Hedin.

Både rådmann Bente Gravdal og velferdssjef Sissel Karin Haavaag tok imot gavene sammen med Trine Olafsen fra BUA og Sigrid Mostad Coward fra flyktningtjenesten i Lier. Representantene fra kommunen lover å sørge for at barn og unge i Lier som trenger det mest, får en ekstra oppmuntring til jul i form av gavene samlet inn av St. Hallvard Håndballklubb.