Lørdag 2.12 kommer Viking TIF til Reistad Arena klokken 16. Glitre Energi sponser gratis inngang til alle! Vi samler også inn gaver til barn og unge i Lier kommune, så ta med en gave og kom på kamp.

Lørdag 02.12 er det duket for en toppkamp mellom Viktig TIF fra Bergen og St. Hallvard håndballklubb. Begge lag sloss om å være med i toppen og ligger nå med like mange poeng på tabellen. Henholdsvis 5. plass for SHK og 6. plass for Viktig TIF med 12 poeng hver seg.

Gratis inngang

Glitre Energi er kampsponsor og tilbyr gratis inngang til alle sammen! I tillegg står de for premiene til bestemann kåringen etter kampen, og den som blir SHKs beste vil kunne disponere en Nissan Leaf gratis den neste måneden.

Samler inn gaver

Som i fjor vil vi i år også samle inn gaver til barn og unge som trenger litt ekstra glede til jul. Vi oppfordrer derfor alle til å ta med en julegave. Gaven vil Lier kommune dele ut til lokale barn og unge, bli med å gjør en forskjell.

Jevnt på toppen

Viking TIF kommer til Lier etter tap i sin forrige kamp hjemme mot Charlottenlund, men i sin forrige bortekamp vant de noe overraskende over Nærbø. Så det er et godt lag som venter på motsatt banehalvdel til lørdag. Det er et ungt og spennende lag som har startet sesongen godt. De er med i kampen om topplasseringene, og fra 3. plassen ned til 6. plassen skiller det bare 1 poeng, mens Nærbø på andre er foran med 4. poeng.