St. Hallvard 2 - FyllingenBergen 2 29-28

FyllingenBergen 2 gjestet ROS Arena i oppgjøret mot St. Hallvard 2 i andre divisjon. Dette sa trener Ciaran Williams før kampen:

Vi møter et ubeseiret FyllingenBergen 2 som også er serielederen. De har ikke bare vunnet alle sine kamper så langt, men har ikke blitt satt ordentlig på prøve ennå heller, vi ser dette som vår sjanse til å komme tilbake fra en skuffende prestasjon i forrige uke også til å teste oss selv mot dette unge laget.

Det var en fornøyd Ciaran Williams som snakket med shk.no etter kampen.

– Vi starter kampen bra, spillerene hadde intensitet i forsvarsspillet og samarbeidet mellom våre 3ere var mye bedre som var noe vi hadde pratet om før kampen. Dette gjorde at vi kunne at vi fikk satt et høyere tempo i ankomstfasen og gitt oss selv enklere målsjanser. Kombinert med noen gode angrepskombinasjoner følte vi at vi hadde klart og opparbeide oss en komfortabel kontroll på kampen.

Dessverre varte ikke dette ut hele omgangen, Williams fortsetter.

– Dette var ihvertfall sånn det var de første 15 minuttene. Så ser det ut som om konsentrasjonen glipper, sammen med at intensiteten og innsatsen faller litt. Dette gjør at FyllingenBergen 2 kommer tilbake inn i kampen igjen og ledelsen til pause blir 15-12 til oss.

– Andre omgang starter som første omgang sluttet. FyllingenBergen 2 kontrollerer tempoet og er mer aggressive i sitt angrepsspill, dette gjorde at vi måtte gjøre noen forandringer for å få kampen inn på vårt spor igjen. Vi økte tempoet i angrepsspillet igjen og spilte hverandre opp i 1 mot 1 situasjoner som hjelp oss å få kontroll igjen. Med 10 minutter igjen av kampen var vi i ledelsen igjen med 4 mål. Vi hadde da muligheten til å punktere kampen med 4 minutter igjen å spille, men FyllingenBergen 2 offensive forsvar, og vår mangel på bevegelse i angrep mot slutten gjør at med 30 sekunder igjen reduserer bortelaget til 28-28. Heldigvis klarer vi å holde hode kaldt og score med 1 sekund igjen som ga oss de viktige 2 poengene, og dermed gi FyllingenBergen 2 sitt første tap for sesongen.