Et flott mulighet til å utvikle seg videre som leder.

SHKs daglige leder Robert Hedin har fått plass på Hans Trygve Kristiansens anerkjente lederkurs «Ord til handling». Lederprogrammets grunnfilosofi  er at all ledelse og alle virksomheter kan utvikles med tydelige mål, konkrete treningsmål og en god kultur. Hedin skal delta på til sammen seks moduler fra januar til oktober i 2018.

– Jeg gleder meg til å få muligheten til å delta på dette lederprogrammet. Jeg har hørt mye positivt om Kristiansens program, og ser fram til å få utvikle meg videre som leder, sier Hedin som selv mange års erfaring som toppspiller og trener i håndball. Han var sjef for det norske herrelandslaget i håndball i seks år, og har trenerfaring fra en rekke internasjonale håndballklubber.

– Dette er en flott mulighet for meg, og jeg ser spesielt fram til å utveksle erfaringer med næringslivsledere som deltar på kurset, sier Hedin.

 

Anbefalt av treneren

Trener Glenn Solberg i SHK har tidligere tatt Kristiansens kurs.

– Det var et fantastisk år hvor jeg lærte mye. Det jeg personlig satt mest igjen med var hvor viktig det er å ha tydelige mål og visjoner, sier Solberg.

– Med en tydelig lederstil med tett oppfølging og fokus på prestasjon og trening, og ikke resultat, bygger du en sterk prestasjonskultur som gir resultater og varer over tid, sier Solberg og skryter av nettverket han fikk tilgang til på Kristiansens kurs.

– Jeg fikk muligheten til å treffe andre toppledere fra næringslivet, og vi fikk utvekslet erfaringer. Det er det mye læring i.

 

Praktisk ledelse

Programmet er praktisk orientert, basert på Kristiansens lange erfaring og kjent utviklingsteori. Hans Trygve Kristiansen har gjennom mange år jobbet tett med noen av landets mest suksessrike idrettsutøvere og næringslivsledere. Som elitetrener på skøyter var han en av hovedpersonene bak «det norske idrettseventyret» på 1990-tallet. Etter trenerkarrieren har han ledet utviklingsprosesser i flere av landets største virksomheter.

– Utvikling skjer i dyptgripende prosesser i samspill med andre ledere fra store og mellomstore bedrifter i Norge. Det utvikler både den enkelte leder og virksomheten, ifølge hjemmesiden ordtilhandling.no

 

Er «Ord til handling» noe for deg eller din bedrift? Les mer om hva de tilbyr her.