St. Hallvard 2 - Bergsøy 20-25

Så var det Bergsøy som gjestet Reistad Arena til kamp mot vårt andre divisjonslag. Det ble forventet en tøff kamp der vi måtte spesielt ha fokus på å stoppe bakspillerne dems. Det fikk ikke helt til og gikk på et nokså surt tap hjemme med stillingen 20-25.

Slik forklarer Stian Synnevåg Olsen kampen til shk.no.

– Synes vi spiller en grei første omgang. Vi står greit i forsvar og slipper bare inn 12 mål. Men vi slipper de til alt for lett og lar deres venstre back få gjøre litt som han vil. Framover blir veldig stille stående og mye en og en satsinger som Bergsøy har full kontroll på. Kommer ikke i fart på hverandres satsinger som hadde gjort ting lettere når de ligger framme i 5:1. Andre omgang starter i grunn i samme spor som første. Men vi kjemper oss godt inn i kampen igjen og etter spilte 19 minutter er vi bare 1 mål bak, men så kommer det noen tekniske feil og de scorer 5 mål rad før vi klarer å sett ballen bak Bergsøys målvakt. Det klarer vi dessverre aldri å ta igjen og kampen ender med 5 mål tap. Veldig surt for mener vi burde slå dette laget.

Trener Ciaran Williams oppsummerer kampen slik.

– Det var en frustrerende dag for alle sammen og et skuffende tap. Vi startet godt, men etter 20 minutter blir mangelen på fort og bevegelser i angrepsspillet som skapte de store problemene for oss. Bergsøy klarer å presse oss høyt opp i banen med deres aggressive forsvarsspill, og vi blir for statiske og passive. I forsvarspillet er vi kompakte og gjorde som vi hadde avtalt før kampen, til pause hadde vi bare sluppet inn 12 mål så problemene lå ikke i det forsvarsspillet. Andre omgang fortsatte i samme spor som første omgangen. Vi fikk dem til å måtte jobbe for å score målene sine, men på den andre siden straffet vi dem ikke i ankomsten som vanligvis er vår stryke. Det ble prøvd forskjellige kombinasjoner av spillere, men dessverre klarte vi ikke å finne løsningen på problemene i angrepsspillet. Det mest viktige med kampen i dag blir hvordan vi tar tak videre. Vi vet vi er bedre en dagens prestasjon, den eneste måten å få bedret dette på blir å jobbe hardere på trening og lære av dagens feil.