Onsdag 8. november gjester Haslum IL Reistad Arena til første divisjonskamp klokken 20.00.

Onsdag er det kamp igjen når vi får besøk av Haslum IL i Reistad Arena.

– Helt topp at det er kamp igjen allerede onsdag. Det er kampene vi trener for, vi er i god form og hjemmekamp i Reistad Arena gleder vi oss alltid til, forteller Simen Solberg til shk.no.

Simen Solberg

Også Jonathan Lind ser fram til å spille kamp igjen, selv om det er bare er får dager siden gutta var i aksjon mot Nærbø.

– Det skal bli bra å spille igjen så raskt og sloss for nye poeng.

 

Talentfulle spillere

Haslum IL er breddeklubben og samarbeidsklubb med Haslum HK som er i eliteserien.

– Haslum IL er et ungt lag med flere lovende spillere, vilje og pågangsmot. De vil helt sikkert gjøre alt de kan for å få med seg to poeng hjem, så det gjelder å være forberedt og klar, sier Simen Solberg.

 

Planen klar

Så hva er planen for å vinne kampen mot Haslum IL?

– Vi skal som alltid ha fokus på det vi jobber med og er gode på. Et aggressivt forsvar, vilje til å løpe i 2 x 30 minutter og et kollektivt angrepsspill hvor vi gjør hverandre gode. Gjør vi det godt nok, vet vi at vi er vanskelig å slå, sier kaptein Solberg.

Jonathan Lind er opptatt av forberedelsene og å jobbe sammen.

– Vi må ha fokus på å gjøre det rette forberedelsene til kampen og gjøre det vi har blitt enige om. Om vi gjør det og jobber for hverandre tror jeg Vi har gode sjanser for å vinne onsdag.

Trener Glenn Solberg ser fram til en morsom og fartsfylt kamp.

– Vi ønsker å gjenskape den gode angrepsspillet fra kampen mot Nærbø, og tette og tøffe til i forsvaret. Da kan jeg love en fartsfylt og morsom håndballkamp på onsdag! Vi har blitt bedre og bedre, og jeg har stor tro på seier.

Glenn Solberg. Foto: Peter Tubaas

 

Gratis inngang for barn og ungdom

Vi fortsetter med barn og ungdom under 18 år kommer gratis inn på kamp iført en sort t-skjorte, vi håper å fylle Reistad Arena med mange barn og ungdommer som heier på St. Hallvard HK denne onsdagen. Familier er også viktig så vi selger familiepakker med pizza før kamp, så her kan familier kombinere middagen og kamp sammen.