Det ble en tøff bortekamp mot Nærbø i en fullsatt Nye Loenhallen og det endte med tap 33-29.

Når St. Hallvard HK satte seg på flyet til Nærbø var det forventet en tøff bortekamp i en fullsatt hall. Nærbø er et hardtsatsende lag som blant annet har Steffen Stegavik i troppen.

Mange gode sjanser – men bommer

Det ble en jevn start på kampen og innledningen ble preget av lite mål og flere redninger fra begge målvaktene. Etter 7 minutter spilt var stillingen 2-2. Deretter får Nærbø et lite tak på kampen og fram til halvspilt omgang har de økt ledelsen til 10-4. Dette sier Glenn Solberg til shk.no om denne perioden i kampen.

– Vi brenner 8-9 alene med målvakt i denne periode. Men vi spiller oss frem til veldig mange gode sjanser, dessverre så bommer vi for mye og da kontrer Nærbø inn for mange mål på oss.

SHK jobber hardt for å få tatt inn på ledelsen, men kommer aldri nærmere enn fire mål før Nærbø igjen øker ledelsen sin til 6 mål rett før pause, til 18-12.

Tok innpå

Det er et annet SHK som kommer utpå banen i andre omgang, mer nøye i avslutningene og tøffere. På 5 minutter har ledelse til Nærbø blitt redusert til to mål på stillingen 19-17.

– I pausen snakket vi om at vi skulle fortsette det gode angrepsspillet og bruke mer tid i avslutningene. I forsvarsspillet måtte vi være enda tøffere og lage flere frikast, sier Glenn Solberg om hva de pratet om før andre omgang.

Prøver på en sluttspurt

Men nærmere kom aldri bortelaget etter 19 minutter er igjen Nærbø foran med 6 mål på stillingen 28-22. SHK prøver seg på en sluttspurt og er 3 mål bak på 30-27 med fem minutter igjen på klokka, men en teknisk feil i angrep gjør at Nærbø får ballen øker sin ledelse til fire mål og tar seieren til slutt. Oscar Hansson scorer det siste målet i kampen på sju-meter til 33-29.

– Å komme inn i kampen var gøy, men kjipt å tape. Vi tar oss opp i andreomgang og vi viser vi vil være med å kjempe om poeng. Men med mye skuddbom, så klarer vi aldri å ta dem igjen. Innsatsen i dag var god, men vi gjør for mye tekniske i 1 omgang, sier en skuffet Sander Drange Heieren etter kampen.

Avslutningsvis sier Glenn Solberg.

– Jeg er godt fornøyd med angrepsspillet denne kampen, vi produserer veldig mange gode sjanser. Det er mer å hente bakover på banen i tøffhet og det å lage flere frikast for å bryte opp spillet dems.

Neste kamp er allerede til onsdag 08. november hjemme i Reistad Arena, da er det Haslum IL som er motstander. Kampen begynner kl 20.