Lillestrøm Topphåndball gjester nok engang Reistad Arena til oppgjør, lørdag 21.10 kl 16.

Vi fortsetter med barn og ungdom under 18 år kommer gratis inn på kamp iført en sort t-skjorte, vi håper å fylle Reistad Arena med mange barn og ungdommer som heier på St. Hallvard HK denne lørdagen. Familier er også viktig så vi selger familiepakker med pizza før kamp, så her kan familier kombinere lørdagskosen og kamp sammen.

Utskiftinger

I likhet med SHK rykket Lillestrøm ned fra Eliteserien i fjor og de har også opplevd skifte av en del spillere foran denne sesongen.

– Vi har møtt Lillestrøm i flere år og tror det blir en spennende kamp. Lillestrøm har hatt en del utskiftning av spillere fra i fjor og de har flere spennende typer, men vi håper å forbedre prestasjonen vår kamp for kamp og ser fram mot kampen mot Lillestrøm på lørdag, forteller Lars Henrik Eriksen til shk.no.

Lars Henrik Eriksen

Oppgjørene har en tendens til å bli både jevne og tette, der begge lag er villige til å gi det lille ekstra for å sikre seg poengene. Sist oppgjør var det SHK som tok det lengste strået i det som ble noen intense sluttsekunder som endte 25-24.

Offensivt forsvar

De senere årene har Lillestrøm blitt kjent for sitt offensive forsvar og det er et vanskelig lag å møte som skiller seg ut fra de fleste andre lag i Norge.

– De kommer til å komme med et offensivt og aggressivt forsvar. Der vi må regne med mye vilje, forteller Glenn Solberg om lørdagens motstander.

Glenn Solberg. Foto: Beate Arnesen

Også Lars Henrik Eriksen trekker fram forsvarsspillet til Lillestrøm før kampen.

– Det blir som alltid tøft å møte ett lag som Lillestrøm som er så aggressive bakover, men vi er klare for å ta duellene og satse for oss selv og sidemannen. Vi skal bygge videre på det vi er gode på med fart i spillet.

Lillestrøm har hittil i sesongen spilt fem kamper der de har vunnet tre og tap to. De står med like mange poeng som SHK og like mange kamper spilt. Runar Sandefjord og Nærbø ble for sterke for Lillestrøm, mens HK Herulf Moss, Haugaland og Haslum IL måtte se seg slått. Det blir en tidlig viktig kamp for begge lag for å kunne henge med i toppen av årets 1. divisjon.

Satse 100%

Forrige kamp mot HK Herulf Moss fikk SHK-gutta vist frem hva som bor i laget når forsvaret sitter og det blir satt fart på beina. For Herulf Moss ble til tider løpt over av et bestemt SHK som var toneangivende hele kampen. Etter en dårlig start på hjemmebane hittil i år har trener Glenn Solberg oppskriften klar på hvordan SHK skal hente sine første poeng i Reistad Arena til lørdagens kamp.

– Vi må stå godt i forsvar og klare å omstille et godt forsvar til hurtige kontringer slik at vi får lagd mange enkle mål på kontringene og i ankomstfasen. I angrepsspillet trengs det mye bevegelse, motta ball i fart og hvor vi må satse 100% i rom, sier en engasjert Glenn Solberg til shk.no

Gjenerobre!

Reistad Arena under SHK-kamp

Gutta er klare for kamp i Reistad Arena.

– Stallen ser bra ut! Litt små rusk, men det vil det alltid være, er det klare svaret fra Glenn Solberg til shk.no.

Ikke bare treneren som ser fram til ny kamp på hjemmebanen på søndag.

– Vi har ekstremt lyst til å vise oss selv og alle på tribunen at vi kan spille rask og underholdende håndball og kommer til å gjøre alt vi kan for å vise dette på lørdag. Vi skal gjenerobre Reistad Arena etter ett par dårlige prestasjoner. Ser frem til å vise publikum en underholdende kamp. Kom og støtt oss i Reistad Arena kl 16.00 på lørdag, sier en fast bestemt Lars Henrik Eriksen til shk.no.

Kom å se gutta gjenerobre Reistad Arena! Forhåndskjøp billetter her, og husk på vår familiepakker med pizza! Vi sees i Reistad Arena lørdag 21.10 kl 16!

Og du, ønsker du å bli med til Aalborg 26. november for å se deres Champions Leauge-kamp mot Veszprém? Ta en titt her!