Kjøkkelvik - St. Hallvard 2 28-27

Kjøkkelvik er et lag med en blanding av yngre sultne gutter og noen eldre rutinerte. Det var forventet at det skulle bli en tett og tøff kamp som ventet St. Hallvard 2 denne søndagen.

Trege åpningsminutter

Etter ett par trege åpningsminutter scorer SHK2 sitt første mål og etter 8 minutter er stillingen 4-4. Det blir en jevn omgang, men Kjøkkelvik holder seg foran, men med SHK2 som hele tiden jager utligning. Etter 25 minutter utlignes det til 10-10, før Kjøkkelvik får et lite overgrep inn mot pause på stillingen 13-11.

Kjemper

Andre omgangen starter godt med en frisk Andreas Sletner i angrep og en god Lars Borge i mål. Etter 3 minutter er det SHK2 som er i ledelsen 13-14. Det holder seg jevnt, men Kjøkkelvik blir laget som leder med ett mål før SHK2 utligner. Men etter 21 minutter får Kjøkkelvik en luke på 3 mål 25-22. SHK2 kjemper seg tilbake og to minutter før slutt er stillingen 27-27. Med ballen i angrep og ett minutt igjen spiller SHK2 seg frem til en kjempe mulighet fra strek som dessverre går i stanga. Kjøkkelvik tar time-out, med 4 sekunder igjen på klokka scorer de det siste målet i kampen og det blir et surt tap 28-27.

Surt tap

Det ende tilslutt med et surt ett målstap i denne kampen. Under kan du høre intervju med trener Tommy Kopperud Andresen og Fredrik Sletner som forøvrig ble kåret til SHK2 sin beste spiller av den lokale juryen.