Bergen Vest - St. Hallvard 2 18-30

Første kamp denne helgen var mot Bergen Vest i en kamp der St. Hallvard 2 måtte tåle å ha et klart favoritt stempel. Bergen Vest sitt lag har blitt redusert fra forrige sesong og med 10 mann ville det ble tung å henge med.

Tok grep

SHK2 tok grep fra start og satte inn det første målet før Bergen Vest reduserte til 1-1, det var siste gang resultatet var likt. Nærmeste var etter 12 minutter på 4-6. Guttene tettet igjen bak der en stor og sterk linje kombinert med venstre bakspiller hadde skapt en del trøbbel. Etter 20 minutters spill setter Bergen Vest sitt siste mål for omgangen til 6-10, og det blir da enveis kjøring mot hjemmelagets mål. De neste minuttene scorer SHK2 hele 10 mål som ga pauseresultatet 6-20.

Flere bytter

Det blir gjort flere bytter og alle fikk prøve seg i denne kampen. Dette bærer andre omgangen et preg av. Forsvaret er ikke like kompakt og det lugger noe i angrepsspillet. Men ledelsen var komfortabel og kampen vinnes 18-30.

Gjestetrener

Her kan du høre med om kampen fra gjestetrener Tommy Kopperud Andresen som ble med i fraværet til Ciaran Williams. og kaptein Lars Borge.

Dagen etter var det kamp mot Kjøkkelvik i Olsvikhallen.