Runar Sandefjord kommer til Reistad Arena lørdag 7.10 kl 16. Vi forventer å se knall håndball og to hardt kjempende lag.

Det er høstferie denne uken, hvorfor ikke kombinere det med god håndballunderholdning i Reistad Arena når St. Hallvard HK tar imot Runar Sandefjord til kamp lørdag 7.10 kl 16. Som ved forrige kamp kommer barn under 18 år inn gratis i sort t-skjorte, så vi håper på full hall med mange barn på tribunen. Nytt er også at vi selger familiepakker med pizza før kamp, så her kan familier kombinere lørdagskosen og kamp.

 

Tøff kamp

Det er en tøff motstander vi får på besøk. Runar Sandefjord har forsterket laget før denne sesongen med en rekke spillere med erfaring fra Eliteserien. De har åpnet sesongen godt, og vunnet seriekampene mot henholdsvis Lillestrøm, Nærbø og Haslum IL. Det mest imponerende er dog serien mot Arendal ØIF i Sør Amfi i cupen.

– Vi møter seriens klart beste lag på papiret som hentet inn flere spillere fra Eliteserien før årets sesong. De har startet med full pott og slo Arendal i cupen, så det blir en veldig tøff kamp hvor vi må være på topp for å henge med! Med et aggressivt kompakt forsvar og vilje til å løpe kontringer i 60 minutter og et disiplinert angrepsspill kan det bli en spennende og morsom kamp for oss og publikum, sier en offensiv Glenn Solberg til shk.no.

Glenn Solberg. Foto: Peter Tubaas

 

Følelser fra tribunen

Det ble en solid seier over Follo HK i onsdagens kamp som ga gutta selvtillit. Etter et kjedelig tap mot Charlottenlund i forrige hjemmekamp er det et revansjesugent mannskap som vil vise seg fra en helt annen side i Reistad Arena.

– Vi ser veldig fram til kampen. Vi vil vise lojalitet, samhold og råskap på banen og ønsker oss mye følelser fra tribunen! For vår egen del gjelder det å stå bra bakover og følge kampplanen i angrepsspillet. Runar Sandefjord er et bra lag som vi gleder oss til å møte på hjemmebane i Reistad Arena, forteller en engasjert Oscar Hansson til shk.no.

Oscar Hansson. Foto: Peter Tubaas

– Alle hadde topp innsats mot Follo HK og det må til for å ta poeng fremover. Fokuset frem mot lørdagen og kampen mot Runar Sandefjord blir at vi skal løpe og stå bra bakover. Da er vi vanskelige å slå, sier Kristoffer Talsnes til shk.no.

Tøff bortekamp

Runar skriver på sine facebook side at; «Lørdag står vi foran en av sesongens tøffeste bortekamper!» Vi stilte tidligere SHK-spiller Kristian Søraker noen spørsmål før helgens kamp.

– Jeg gleder meg veldig til å møte SHK i Reistad Arena. Det kommer nok en del tilskuere, og det er alltid artig å spille mot gamleklubben.

Det blir en tøff og fartsfylt kamp mellom to opprykkskandidater som jeg tror blir tett kampen ut. SHK, i likhet med oss er utrolig glad i å løpe. Det laget som orker å løpe mest og tar best være på muligheten kommer seirende ut av kampen, sier en spent Kristian Søraker.

Vi vil se deg på kamp til lørdag! Forhåndskjøp billetter her, og husk på vår familiepakker med pizza! Vi sees i Reistad Arena lørdag 7.10 kl 16!