Det ble seier mot Follo HK i en vanskelig bortekamp i STIL Arena.

Tok føringen

St. Hallvard HK tok tidlig tak i kampen og spilte et forrykende åpningskvarter.

Etter 14 minutters spill ledet SHK hele 3-10 over Follo Håndball. Frem mot pause økt ledelsen med ytterligere 2 mål og pauseresultatet ble 9-18.

– Vi starter kampen med mye fart og holder oss til kampplanen, både fremover og i forsvar. Vi er nøye i avslutningene og gjør få tekniske feil. Robin Paulsen Haug gjør også en storkamp og det synes på resultatet til halvtid, sier Oscar Hansson til shk.no etter kampen.

Fortsatte godt, men..

Det fortsatte godt i starten av andre omgang, forsvaret satt og et kontringsvillig SHK holdt sin solide ledelse. Etter 20 minutter var ledelsen på 10 mål, 16-26.

De siste ti minuttene blir det altfor mange feil som gjør at Follo får hentet inn deler av forspranget. Det ender allikevel med en solid seier til SHK med 22-26 på en vanskelig bortebane.

– Andre omgang forsetter vi der vi slutta første omgangen. Mot slutten av omgangen begynner vi å fravike fra kampplanen og gjør for mange tekniske feil som resulterer i at det jevnes ut mot slutten av kampen. Men deilig å kunne ta med seg seieren og vinne kampen 22-26, noe som gir oss god selvtillit inn mot neste kamp, sier en fornøyd Hansson etter kampen.

Supert forsvar

Glenn Solberg var også en fornøyd mann når shk.no pratet med han etter kampen.

– Veldig fornøyd med de første 45 minuttene. Supert i forsvar og godt med godt disiplinert angrepsspill. Gutta gjør det vi blir enige om og følger kampplanen. Kantene leverer en god kamp i dag. Vi faller ut de siste 10 minuttene, men det glemmer vi nå, og gleder oss til kamp lørdag.

Lørdag spilles det kamp hjemme i Reistad Arena kl 16 mot Runar Sandefjord. Vi sees på kamp!