St. Hallvard 2 - Kolbotn 28-25

Andre seriekamp og første hjemme i Reistad Arena for vårt 2. divisjonslag, på motsatt banehalvdel sto Kolbotn. Dette ble første kampen for vår ny trener Ciaran Williams som lagleder med Glenn Solberg i en assistentrollen.

Ciaran Williams

Første omgang

Det ble en god åpning for hjemmelaget som tok en rask føring i kampen og etter 9 minutters spill ledet 6-1 og økte til 8-2 fire minutter senere. Kolbotn slet med å komme seg forbi forsvaret og bak i mål står Sander Drange Heieren godt. Etter 20 minutter spilt begynner bortelaget å knipe innpå ledelsen til SHK, og etter 24 minutter er ledelsen halvert til 10-7. Hjemmelaget tar tak mot slutten og øker til en fem målsledelse, før Kolbotn setter det siste målet før pause til 14-10.

Andre omgang

Omgang starter jevnt, selv om hjemmelaget stadig holder en tre til fire måls ledelse og etter de første 8 minuttene var stillingen 17-14. Fra der tar hjemmelaget grep om kampen og øker sin ledelse til 23-15 når det er spilt 20 minutter av andre omgangen. Kolbotn prøver seg på en sikkerlig innspurt, men SHK klarer å holde roen nok til å vinne kampen 28-25.

Nok en seier

Dette sier Ciaran Williams til shk.no etter seier i sin første kamp som trener for St. Hallvard 2.

– Alt i alt en komfortabel seier og en god mulighet for meg til å få sett spilleren i kampsituasjon. Vi starter veldig bra og jobbet godt i forsvar som presset Kolbotn til å ta halv sjanser, samt at vi hadde bra returløp som vi visste ville bli en viktig oppgave i kampen.

I angrep starter vi også godt, men vi mister konsentrasjonen mot slutten av første omgangen som gjør at vi lar Kolbotn komme inn i kampen igjen. Når spillerne kommer i fart i satsingen kommer vi oss til gode sjanser og med litt bedre skuddavvikling ville vi kunne gått til pause med mer enn fire måls ledelse.

Andre omgangen fulgte i samme spor som den første, selv om Kolbotn kom tilbake til en 3 måls differanse på slutten hadde vi full kontroll. I midtperioden var vi mye mer aggressive mot mål, med de nødvendige 1 til 2 ekstra pasningene til riktig tid slik at vi kom til klare målsjanser. I tillegg står våre målvakter veldig bra igjennom hele kampen, dessverre ble det mye kontringer imot de siste 5 minuttene som gjør sluttresultatet ble mer likt enn det prestasjonene tilsa. Men både Sander Drange Heieren og Lars Borge var konsentrerte og samarbeidet godt med forsvaret i denne kampen.

Alle spillerne fikk mye med spilletid som er helt essensielt for meg i arbeidet med å bli kjent med dem på så kort tid som mulig. Prestasjonene viser for meg og de andre trenerne hva som er våre styrker og hva vi må utvikle oss på.

Jeg er glad for å starte med seier, men mer fornøyd med lojaliteten, engasjementet og innsatsen fra spillerne i de to første ukene som trener i klubben.

Sander Drange Heieren

Peter Dahl Christensen ble toppscorer i denne kampen også med sine 6 mål, les kamprapporten ved å klikke her. Neste kamper på programmet for 2. divisjonslaget er borte i Bergen 07.10 mot Bergen Vest og 08.10 mot Kjøkkelvik, mens neste hjemmekamp er 19.11 klokken 13.00 i Reistad Arena mot Bergsøy.