Lite fungerte da SHK gikk på et tøft hjemmetap i Reistad Arena lørdag.

Lite fungerte da St. Hallvard gikk på et overraskende tap 22-24 mot Charlottenlund lørdag kveld. En blytung første omgang ble fulgt opp av en 2. omgang som ikke var stort bedre.
– I dag synes jeg vi spiller en dårlig håndballkamp. Vi gjør det vanskelig for oss selv i 2. omgang når vi ligger fem mål bak. Da er det tøft å ligge og slite hele tiden, og prøve å hente inn. Vi følger ikke game planen vår i dag, sier en skuffet trener Glenn Solberg etter kampen.
Uten gnist
Han var lite fornøyd med spesielt 1. omgang hvor tekniske feil både fremover og bakover gjorde at SHK raskt lå bak med så mye som fem mål.
Etter å ha åpnet godt og ledet med 3-1 forsvant gnisten hos SHK. Etter ti minutter sto det 3-4, CSK rykket ifra, og SHK hadde ingenting å matche.  SHK ble hengende etter hele kampen, og tross flere muligheter til å hente inn CSKs ledelse, maktet ikke gutta det denne gangen.
– Det er for lite råskap, vi blir for feige i satsningene, særlig i 1. omgang. Det preger hele kampen. VI havner bakpå, og klarer aldri å komme tilbake igjen, oppsummerer Peter Dahl Christensen – som ble kåret til SHKs beste.
Kunne avgjøre
Det manglet ikke på muligheter til å dra seieren i land. Da CSK fikk en to-minutter på stillingen 20-22 og med nesten fire minutter igjen å spille var det mange av de vel 300 på tribunen som øynet en mulighet for at skulle SHK avgjøre til sin fordel.
I stedet lukket forsvarssterke CSK igjen bakover, og holdt på ledelsen.
Spenningen steg igjen da Oscar Hansson reduserte til 22-23 med 45 sekunder igjen av kampen, men Charlottenlund holdt nok en gang unna, og sikret til slutt 22-24 seieren hjem til Trondheim.
– Vi hadde egentlig muligheten flere ganger i kampen hvor vi står ganske bra bakover, men det hjelper lite hvis vi ikke klarer å sette den ballen i mål, sier Solberg.
Lyspunkt
Tross skuffelsen fant trener Solberg noen lyspunkt.
– Vi klarte nå hvertfall å komme tilbake i kampen, og hadde muligheten til å ta poeng, det er positivt. Robin Haug er som vanlig god i målet, sier han.
Et annet lyspunkt var 19-åringen Peter Dahl Christensen som ble kåret til SHKs beste.
Det var en fattig trøst for unggutten som var svært skuffet etter kampen.
– Vi taper kampen. Det er det som gjelder – å vinne som lag. Det er det vi har fokus på alle mann, så derfor blir det egentlig bare en kjip opplevelse, sier han til shk.no
Nå vil han lære av kampen.
– Vi hadde håpet å starte med flest mulig seire. Nå må vi bare gå gjennom kampen og lære av feilene våre, avslutter han.
Dette er et lag som kommer sterkt tilbake! #LetsgoSHK #utvikling