2. divisjonlaget vårt har fått ny trener i Ciaran Williams.

Vi har den glede av å presentere den nye 2. divisjonstreneren som nå har signert for St. Hallvard HK, 29 åringen Ciaran Williams.

– Jeg synes det er et veldig spennende prosjekt som klubben holder på med. Samtidig som at jeg selv var på jakt etter nye utfordringer. I St. Hallvard HK ser jeg muligheten til å kunne utvikle meg selv og at jeg kan bidra til videre utvikling hos spillerne og klubben. Muligheten til å kunne jobbe med trenere som Bent Dahl og Glenn Solberg er veldig spennende. Ser fram til å bli bedre kjent med både spillerne, styret og de andre rundt klubben, sier Williams til shk.no.

Spilt OL i London

Han er en ung og lovende trener som tidligere har samarbeidet med gode trenere. I sin spillerkarriere har han vært innom blandet annet dansk 2.divisjon i Bjerringbro Silkeborg hvor han også trente med elitelage. Videre til tysk 1. Bundesliga og Tusem Essen før han kom til norsk håndball. Der han spilte for Halden TH i 1.divisjon før turen gikk til Sandnes. Williams har også rukket å spille landskamper for England der han blant annet fikk spille OL i London.

Men det var i Sandnes at trenerkarrieren begynte som hovedtrener for B-laget i 3.divisjon, der han sikret både seriemesterskapet og opprykk til 2.divisjon. Videre dro han til Kolbotn for å trene deres 16 årslag og her endte han opp med å vinne den nasjonale Bringserien. Etter dette har han jobbet som spillutvikler i Asker SK for guttespillerne, før han nå kommer til St. Hallvard HK.

Direkte og ærlig

2. divisjonslaget åpnet serien borte mot Falk Horten 2 i Holtanhallen. Williams var tilstede på tribunen for å se laget for første gang. Det endte med en fire måls seier foran den nye treneren.

– Dette så lovende ut. Jeg liker godt 6:0 forsvaret med et aggressivt midtforsvar med støtende 3’ere, som også pakker godt rundt linje. Når det blir satt tempo i angrepsspillet kommer guttene fram til mange gode avslutningsmuligheter. Kampen bar selvfølgelig preg av å være den første i sesongen og at ting vil ta litt tid før det setter seg. Men dette ser veldig lovende ut, forklarer Williams.

Fra mandag 18. september vil Williams formelt tre inn i rollen som trener for laget og dette er hva guttene kan forvente seg å møte.

 – Jeg er en direkte og ærlig trener, som gir alt for spillerne og klubben. Det er viktig med et stort engasjement og ambisjoner, noe jeg har. Dette er også noe jeg forventer tilbake fra spillerne, samt at dette også vises tilbake igjennom innsats, lojalitet og passion.
Vi ønsker han velkommen til St. Hallvard HK og ser fram til samarbeidet!