Falk Horten 2 - St. Hallvard 2 24-28

Første seriekamp for 2.divisjonsgutta ble spilt på bortebane mot Falk Horten 2 i Holtanhallen.

– Det er veldig deilig å være i gang igjen med sesongen. Kampen idag preges nok litt av at det er første kamp denne sesongen. Det ble noen  tekniske feil framover og usikkerhet i forsvar, men vi sitter naturligvis igjen med en god følelse som følge av at vi trekker det lengste strået. Det er fantastisk å være igang og vi har gledet oss lenge! Så får vi se hva sesongen bringer, sier visekaptein Hermann Kristoffersen til shk.no etter kampen.

Hermann Kristoffersen

Første omgang

Det startet med at guttene gikk først opp i en 0-2 ledelse og holdt denne fram 2-4 etter 6 minutters spill. Omgangen skulle dessverre bære preg av for mange tekniske feil og Falk Horten utlignet ledelsen til 4-4 etter 8 minutter. Stillingen holder seg jevn og lagene bytter på å holde ledelsen. Even Grønhovd setter inn 13-14 målet som også blir pauseresultatet.

Andre omgang

Andre omgangen holder seg jevn, men Falk Horten klarer aldri å ta ledelsen igjennom omgangen. Etter 39 minutters spill går St. Hallvardgutta opp i en tre mål ledelse på 14-17,men nok engang klarer Falk Horten og utligne ledelsen etter 44 minutter til 18-18. Men det er i sluttminuttene med 3 minutter igjen på stillingen 24-24 at våre gutter er de som klarer å beholde roen. Derifra og ut scores det 4 mål og alle til bortelaget som gjør at St. Hallvard vinner kampen på stillingen 24-28.

Seier

Dette sier trener Glenn Solberg etter kampen:

– Det var godt med seier i første kamp. Synes det er en del bra bakover, men vi må bli flinkere på å komme oss frem på skytterne, samt lese hvem som skyter og ikke skyter. Det er mye vilje og innsats, noe som er et godt utgangspunkt. Fremover på banen og når vi gjør det vi skal, som å  holde trykket i det vi gjør spiller vi oss frem til gode sjanser. Vi bryter for ofte ut av det i perioder. I tillegg blir det for mange tekniske feil som gjør at det blir jevnt hele kampen. Vi må bli mer kyniske og mer disiplinerte.

Peter Dahl Christensen blir toppscorer med sine 9 mål denne kampen, se kamprapport ved å trykke her.