Første hjemmekamp i Reistad Arena og serien braker løs på hjemmebane mot Charlottenlund. Vi feirer med gratis inngang for alle barn som kommer i SHK fargen sort! Lørdag 16. september kl 15.00.

Da er det klart for første seriekamp hjemme i Reistad Arena i årets 1. divisjon og motstander er nyopprykkede Charlottenlund (CSK) fra Trondheim.

Etter seier borte mot Kristiansand er det et SHK med selvtillit som tar fatt på nok en tøff oppgave, men denne gangen hjemme.

– Charlottenlund er et godt håndballag. De har forsterket stallen sin med tre spillere med eliteserie erfaring fra BSK, Elevrum og SHK. De spiller aggressivt, tøft og med stor fart i sitt kontringsspill. Laget har en blanding av store skyttere og noen mer fintesterke. Men vi gleder oss til første seriekamp hjemme i Reistad Arena, sier trener Glenn Solberg om kampen mot CSK.

 

Håper på mange tilskuere

Også Jarle Mørk Pettersen ser fram til å spille hjemme i Reistad Arena i serien.

– Det blir deilig å komme hjem til Reistad Arena etter første seriekamp på bortebane. Nå kommer vi hjem med en god følelse og selvtillit etter seier i en vanskelig bortekamp mot KIF. Så håper vi så mange som mulig møter opp og hjelper oss frem til en ny god prestasjon.

Jarle Mørk Pettersen. Foto: Beate Arnesen

Vender tilbake

Forrige sesong spilte Charlottenlund i andre divisjon, forøvrig i samme avdeling som vårt rekruttlag. De rykket opp med god margin og var det beste laget både i avdelingen og i kampene om opprykket som fulgte.

CSK vant sin første kamp i årets 1. divisjon på hjemmebane mot Haslum IL 29-25. Tidligere SHK-spiller Sindre Palin Kjelaas dro hjem før denne sesongen til Trondheim og spiller nå i sin gamle klubb CSK. Han ble også kåret til CSK beste av den lokale juryen i sin første kampen etter tilbakekomsten, vi spurte hvordan det blir å vende tilbake til Reistad Arena.

– Jeg gleder meg veldig til å møte gamle lagkamerater. Det blir spesielt å ha på en annen drakt i Reistad Arena. Håper mange kommer på kamp og at det blir en god ramme rundt SHKs første hjemmekamp for sesongen.

Sindre Palin Kjelaas

Videre sier han til shk.no:

– Det er en tøff kamp for oss. Ett nyopprykket lag kommer til en av favorittene i årets 1.divisjon. Vi har ett veldig bra lag, med mange nye spillere. For å henge med i denne kampen må vi ha en utrolig bra dag. Det blir en tøff, men morsom utfordring.

Det er noe usikkert om Kjelaas får spilt kampen grunnet en skade han pådro seg i den første kampen.

Gratis for deg under 18år

Billetter til kampen kan kjøpes her.

Er du under 18 år? Ta på deg en svart t-skjorte og møt opp på lørdag! Da får du gratis inngang og kan hjelpe St. Hallvard HK til seier!

Husk også påmelding til Reistad IL og St. Hallvard HKs håndballskole i høstferien 02-05. oktober. Mer informasjon og påmelding klikk her.