Det ble dessverre tap mot Drammen HK i 3. runde i cupen, men for en ramme og stemning i Reistad Arena på SUPERSØNDAG!

På søndag var det SUPERSØNDAG med dobbelt arrangement med Glassverket og oss i St. Hallvard HK. Glassverket tok imot gullfavoritt Vipers, mens i 3. runde i cupen kom Drammen HK på besøk. Det ble rigget opp til mange besøkene og det ble det. En fantastisk ramme for topphåndballen i Lier og Drammens-område og som Jørgen Jansrud sa til shk.no.

– Det kriblet godt i magen i dag før kampen. Det var sikkelig gøy å spille foran så mange på tribunen og det livet de skapte i hallen.

Reistad Arena under SUPERSØNDAG.

Satt inn ekstra tribune som skapte en god ramme under kampene.

Cupexit

Det gikk vel som forventet, Drammen HK ble forsterke. Drammen gikk opp i en to målledelse før hjemmegutta reduserte til 2-2. Derifra og ut fikk bortelaget et tak på kampen tidvis viste SHKgutta glitrende spill, men DHK dro i fra, når pause signalet gikk var stillingen 11-18.

Dessverre for oss spilte de hjemvendte utenlandsproffene i Gøran Sørheim og Joakim Hykkerud god form, samt når skuddene til en gammel kjenning i Hermann Vildalen satt ble det vanskelig å pille DHK på nesa. Som dro i land en komfortabel seier på 23-35.

– Det er vel sånn forskjellen bør være mellom topp elite og topp 1. divisjon, 10-12 mål. Men vi er ikke helt fornøyd, jeg hadde håpet at vi hadde fått ut potensialet vårt på en bedre måte en vi fikk til i dag. At vi hadde klart å gjennomføre det vi hadde avtalt på forhånd på en bedre måte og dermed kampen, sier Glenn Solberg til shk.no

Glenn Solberg leder laget under cupkampen.

– Det ble mange fine angrep og forsvar, men det holder ikke mot Drammen i dag.  Vi bryter litt ut av det vi hadde blitt enige om på forhånd. Om å gå ut på skytterne dems og stå nede på de vi hadde pratet om på forhånd, det gjrø at det ikke holder i dag, sier Jansrud.

Jørgen Jansrud (8) og William Gellein Vangen (17) scoret 5 mål hver og be toppscorere for SHK.

Det som skjer til neste søndag er det som er viktigst for oss nå, med serieåpning borte om Kristiansand. Da begynner alvoret for fullt. Da får vi heve nivået ett hakk med mer intensitet bakover og hjelpe målvaktene våre bedre. Også må vi jobbe med avslutningene, så det blir nok fokuset denne uken, sier Solberg.