Det blir håndballfest i Reistad Arena søndag 03. september når vi møter Drammen HK til 3 runde i NM. Før det spiller de beste damene i byen Glassverket mot Vipers Kristiansand.

Søndag 3. september blir ingen vanlig søndag for håndballinteresserte i Lier og Drammensområdet. Det blir SUPERSØNDAG i Reistad Arena, vi har teamet oss opp med de beste damene i Drammen – Glassverket, og serverer to håndballkamper ingen kan unnlate å få med seg.

«Nye» Glassverket serieåpner med gullfavoritten Vipers klokken 17. Kan jentene stå opp i mot gullfavoritten og tidligere lagvenninner? Og hvordan ser nye Glassverket ut?

Etter dette blir det duket for et skikkelig lokaloppgjør i 3. runde i NM når St. Hallvard HK tar imot naborival Drammen håndballklubb kl. 19. Det er alltid knyttet spenning til oppgjøret mellom disse klubbene. Begge er interessert i å gå seirende ut i en kamp som har fått en ekstra betydning i Lier og Drammen.

 

Veien til tredje runde

Da slaget om Lierbygda sto, gikk St. Hallvard HK seirende ut mot Sylling. Det startet oppskriftmessing med at SHK scoret det første målet. Men lillebror ville være med på leken og gikk opp i både 2-1 og 3-2 ledelse før våre gutter fikk opp dampen og da stoppet det ikke før Sylling tok time-out på stillingen 3-9 i favør SHK. Ledelsen fortsatte å øke fram til pause og når signalet gikk viste tavla 6-22. Sylling startet andre omgangen godt, men SHK fortsatte å score til sluttsignalet gikk med stillingen 13-40.

Dagen før spilte DHK sin kamp mot byrival Glassverket. Her startet også hjemmelaget friskt og ledet både 1-0, 2-1 og 3-2. Før bortelaget fikk kampen inn i sitt spor og ledet til pause 5-22. Glassverket hang litt bedre med i andre omgangen, men måtte se seg slått 15-40 når kampen var ferdig.

Dermed er det klart for nok et spennende lokaloppgjør når bygd møter by, SHK møter DHK, vinneren går videre til neste runde i NM.

 

Skaff deg din billett

På SUPERSØNDAG får du to kamper for prisen av en. Kjøper du billett gjelder denne både for Glassverket-Vipers og SHK-DHK. Vi anbefaler å forhåndskjøpe for å sikre deg en plass, vi håper på to utsolgte kamper.

Billetter til Glassverket-Vipers og SHK-DHK, fås kjøpt ved å trykke her.

 

HRG/Bennett Ferie Asker

Kampsponsor denne kampen er HRG/Bennett Ferie i Asker. Trenger du hjelp til med en reisebestilling, eller ønsker din bedrift en bedriftsavtale? Ta kontakt med HRG/Bennett Ferie i Asker på telefon 66 76 14 60 eller på e-post asker@hrgworldwide.com

 

Vi anbefaler deg å ta turen, hei og støtt Glassverket-jentene og SHK-gutta! Og få en fantastisk håndballopplevelse på SUPERSØNDAG i Reistad Arena.