Som samarbeidspartner med St. Hallvard HK har du mulighet til å hente ut dine billetter til våre kamper. Bli med og opplev morra!

Vi ønsker å se deg, dine venner og kolleger på kamp i Reistad Arena. Som samarbeidspartner med St. Hallvard HK har du mulighet til å hente ut gratis billetter. Vårt håp er å fylle opp hallen på hver hjemmekamp og at du benytter deg av din mulighet til å komme.

Slik henter du ut dine billetter

Som i fjor benytter vi oss av billettjenesten TicketCo for uthenting av billetter til våre hjemmekamper. På forhånd vil du som samarbeidspartner/sponsor få tilsendt en promo-kode fra oss i SHK, omtrent en uke før aktuell kamp. Billetter må hentes ut fra internettsiden; shk.ticketco.no. Du vil da se hvilken kamp det er mulighet å hente ut billetter til. Trykk på den aktuelle kampen, du vil da til høyre i bildet se «Bruk promo-kode». Følg deretter beskrivelsen under.

 

  1. Skriv inn tilsendt promo-kode
  2. Trykk på «Bruk-kode» knappen
  3. Velg antall billetter
  4. Trykk på «Kjøp billett» knappen
  5. Lagre billett på telefonen eller medbring en utskrift av billett(ene) til kampen