Med en drammensbasert adm dir, har RørosHetta gått inn som en ny og engasjert hovedsponsor i St. Hallvard HK.

Med en drammensbasert adm dir, har RørosHetta gått inn som en ny og engasjert hovedsponsor i St. Hallvard HK.

– Vi har tro på det arbeidet som Glenn Solberg har startet, som Robert Hedin nå også er blitt en del av, sier adm dir Håvard Augensen (37) i RørosHetta. Han har ledet familiebedriften i to år, er utdannet eksportmarkedsfører , og har tidligere vært toppspiller i håndball i DHK, Sandefjord, Arendal, og Tyskland.

 

– Jeg synes det er veldig flott å se hvor strukturert SHK er i sponsorarbeidet sitt, og hvor flott de har fulgt oss opp. Det er bedre enn mange andre klubber, og Dette gjør at jeg får lyst til å bidra mer inn i klubben, sier han.

 

 

Gir tilbake til lokalmiljøet

Det var litt tilfeldigheter som førte til at Augensen satset på SHK. Han møtte hovedtrener Glenn Solberg tilfeldigvis på kafè i Drammen, lot seg inspirere og valgte å satse.

– Vi har hatt et godt år i RørosHetta, derfor lar det seg gjøre. Vi forventer ikke å få hele innsatsen tilbake, dette er et sponsorat. Og få muligheten til å være med på denne reisen synes jeg er interessant, og det er selvsagt ekstra spennende å være med fra starten, sier han.

 

Ikke minst gleder Augensen til å gi noe tilbake til lokalmiljøet på Røros. I avtalen ligger treningssamlinger for SHK på Røros hvor RørosHetta har hovedkontor, og to håndballskoler hvor SHK stiller med trenere.

– Det blir flott å skape entusiasme og tenne en håndballgnist på Røros. Rosenborg har en populær fotballskole hvert år, så vi håper vi kan skape noe lignende med håndball og SHK, sier han med et smil. Han forventer over 100 barn i alle aldre til å delta på denne samlingen.

 

 

Engasjert

Daglig leder Robert Hedin i SHK setter stor pris på å få RørosHetta med på laget.

– Det er veldig viktig for oss å få gode og seriøse sponsorer på plass som vil være med oss på reisen. Håvard og RørosHetta er en kunnskapsrik og engasjert sponsor som i likhet med SHK er opptatt av gode verdier, og deler vårt ønske på å gi tilbake til lokalsamfunnet, sier Robert Hedin.

 

 

Om RørosHetta

RørosHetta er merkevaren til Røros Metall med ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom som pilarene som har båret selskapet gjennom en over 70 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse årene vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet.

Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til dagens suksess.

​ RørosHetta selger over 40.000 kjøkkenhetter årlig, har nå nærmere 40 ansatte, og et marked som strekker seg over hele Norge og Sverige. ​