Egge Gård har signert for et år til, og har vært en stabil støttespiller for oss siden 2008! Vi er veldig glade for at Egge Gård vil fortsette vårt samarbeid den kommende sesongen.

St. Hallvard HK er stolte av å ha med en av våre mest lojale sponsorer videre i arbeidet med å utvikle klubben. Marius Egge og Egge Gård har vært og er en trofast og særdeles viktig sponsor siden stiftelsen av klubben i 2008.

– Vi har hatt et veldig hyggelig samarbeid med St. Hallvard gjennom mange år, og gleder oss til ny sesong med mange spennende kamper, sier Marius Egge.

-Som liung er jeg stolt over å kunne støtte opp om den lokale toppklubben. Det har vært et eventyr og en utrolig innsats av flinke folk i SHK som har fått dem dit de er i dag, sier Marius Egge. Som en del av avtalen fortsetter SHK-spillere å ha demo’er i butikker for Egge Gård.

– Gutta har gjort en veldig fin jobb for oss, det er en veldig fin gjeng, sier han.

 

Inspirasjon

Daglig leder Robert Hedin i SHK er svært fornøyd med at den suksessrike Lierbedriften er med på veien videre.

– Vi er veldig glade for at Egge Gård som en lojal og lokal sponsor har forlenget samarbeidsavtalen med SHK denne sesongen. Egge Gård har selv satset hard for å lykkes og er et anerkjent merke over hele landet og tar stadig nye steg på det internasjonale markedet.  Det er en inspirasjon til vår egen satsing, sier Robert Hedin til shk.no.

 

Egge Gård

Egge Gård finner du i hjertet av Lier, med sin sydvendte utsikt utover hele dalen. I tillegg til sin produksjon av drikkevarer produseres det hele 250 tonn med jordbær samt 1,5 million jordbærplanter i året. Men det er nok epleproduksjonen som er deres kjennemerke for de fleste. Egge Gård har ca 30 000 tusen epletrær, der en stor andel blir produsert økologisk. Gården har vært drevet igjennom 11. generasjoner og i dag er det Marius Egge som driver gården. Marius Egge så tidlig potensiale i den norske frukten og med sin lidenskap for mat og drikke har han utviklet et imponerende og mangfoldig produksjon av drikkevarer av høy kvalitet. Der Liereple nok er det mest kjente produktet. Med fokus på innovasjon, nye metoder og teknikker, samt et fokus på naturlig og bærekraftig produksjon har han skapt et merkevare de fleste kjenner til.

I tillegg til dette tilbyr Egge Gård også omvisning med smaking. Her kan grupper komme på gårdsbesøk bli bedre kjent med historien og produksjonen av de kjære produktene. Det er også mulighet til å få presset dine egne epler til nydelig eplemost, for mer informasjon se deres hjemmeside eggegaard.no

 

Gårdsbutikk

Juli 2016 åpnet Egge Gård sin egen gårdsbutikk i Liers eldste stabbur. I anledning åpningen fikk de besøk av landbruksminister Jon Georg Dale. Dette gjør det mulig for besøkende å få kjøpt med seg de gode varene som produseres på gården. Åpningstidene er fra 16-19 torsdag og fredag og 14-18 på lørdager. Vi anbefaler dere å ta turen innom!