Nytt ungt talent er på plass i St. Hallvard, Jonathan Lind kommer fra eliteseriespill i den svenske klubben IK Sävehof.

– Jonathan Lind er en stor og sterk linjespiller med stor rekkevidde. Et ungt talent, men noe uslepen. Hans fysikk er hans styrke, og den får han brukt i forsvarsspillet som også er en av hans styrker. Han vil bli et godt alternativ på 3er plass i forsvar. Med gode holdninger og ikke minst litt nytt blod inn i laget har vi tru på Jonathan vil lykkes i SHK, sier Glenn Solberg om signeringen til shk.no.

Utvikling

19-åringen Lind kommer fra Sverige til spill for St. Hallvard denne sesongen, han er en ung og sterk strekspiller som vil ta fatt på nye eventyr.

– Jeg vil utvikle meg som håndballspiller og tror St. Hallvard er den beste klubben for meg å gjøre det. Så vil jeg også komme meg litt bort og prøve noe nytt, som det å spille håndball i Norge, sier Lind til shk.no

Videre forteller han at jeg har et ønske om å kunne knive om plassen på streken, det er mange gode strekspillere i klubben og han er klar for å ta opp kampen. Når vi spør Lind om hans styrker som håndballspiller forteller han.

– Jeg vil si min styrke ligger i forsvarspillet og at jeg er ganske sterk. I angrepsspillet er jeg flink til å holde motstanderne nede sånn at de ikke får tak i våre skyttere. Samtidig vil jeg fortsette å utvikle meg til å bli bedre på å skape luker for meg selv og mine lagkamerater i den offensive spille, sånn at laget skal komme til enda bedre sjanser.

En uke med laget

Lind var å besøkte gutta en uke i juni, der fikk han vært med på treninger, Mesternes Mester og grilling ved Landfalltjern. Det var en uke som ble brukt godt og mange nye bekjentskaper ble gjort.

– Jeg fikk et bra inntrykk den uka jeg var sammen med gutta. Det kjennes ut som er herlig gjeng med ulike typer spillere og personer. Også synes jeg intensiteten og kvaliteten på treningene var bra. Det kjennes godt å vite at de andre spillerne på laget er like målrettet som meg, forteller Lind.

T.v. Oscar Hansson, Glenn Solberg og Jonathan Lind.

Også utenfor banen har han funnet ut av hva han skal gjøre, der han begynner å jobbe på Aronsløkka barneskole i Drammen. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Jonathan Lind når han kommer for fullt etter julipausen. Å hva som han håper på blir resultatet etter endt sesong.

– At jeg har hjulpet St. Hallvard opp til den høyeste ligaen igjen.