St. Hallvard har signert en ny venstre bakspiller med skuddarm. Han pakker sakene sine og flytter fra de skogtette daler og ned til den frodige Lierdalen for å spille for de sortkledde.

Jørgen Jansrud har signert en 2 års kontrakt med St. Hallvard. Han er en ung og lovende venstre bakspiller med god skytterarm. Han skal erstatte Hermann Vildalen den kommende sesongen. 20-åringen kommer fra spill i Elverum denne sesongen og har tidligere også vært innom Falk Horten, samt Kongsvinger og Eidskog i ungdomsårene.

– Jeg gleder meg til å komme til et ungt lag som har klare ambisjoner. De har et dyktig trenerapparat med Glenn Solberg og Bent Dahl, samt en god treningskultur. Dette er et lag som vil passe meg veldig bra med tanke på min utvikling, sier Jørgen Jansrud til shk.no.

Bevegelig bakspiller

Denne signeringen gir St. Hallvard først og fremst en venstre bakspiller, men også en spiller som kan brukes som treer i forsvar. Han har et godt skudd og blir beskrevet som en bevegelig bakspiller. Jansrud beskriver seg selv som spiller slik;

– min fremste styrke er skuddet, men jeg håper også å kunne bidra godt defensivt. Jeg har lyst til å spille mye neste sesong og fortsette min utvikling igjennom trening og spill for St. Hallvard og ser fram til å bidra i laget den neste sesongen.

Det er spennende ung spiller med 46 kamper for yngre landslag som har signert for St. Hallvard, dette sier Glenn Solberg om signeringen av unggutten.

– Jansrud er en spiller med et stort potensiale som han ennå ikke har fått helt ut. Vi i St. Hallvard håper på å kunne hjelpe han med å fortsette å få utvikle det store potensialet som er i han.

Neste sesong

Det er en sulten spiller som kommer til Reistad Arena og målene har han klare.

– Min ambisjon for laget neste år er opprykk tilbake til eliteserien! Samtidig har jeg et personlig mål om å utvikle mitt forsvarsspill, sier Jansrud.

Han ser fram til å hente både erfaring, kunnskap og tips fra trener Glenn Solberg, og han gleder seg til å jobbe sammen med sine nye lagkamerater og det øvrige trenerapparatet. Utenfor banen er ikke planene like klare, men han har et ønske om å fullføre studiet for å bli kroppsøvingslærer. Han ser heller ikke bort fra at han kommer til å skaffe seg en jobb ved siden av satsningen på håndballen neste sesong.