Nok en Tranby-gutt har signert ny kontrakt for St. Hallvard.

Høyrekant Jarle Mørk Pettersen blir med videre og har signert ny kontakt for St. Hallvard. Han er en av våre mest rutinerte spillere, en profesjonell spiller som setter høye krav til seg selv og de rundt seg, og tar ansvar når det trengs. Oppvokst på Tranby har han tatt stegene via Lier IL til DHK og et låneopphold i Sandefjord før han fant veien til St. Hallvard som han nå har vært en stund. Vi er veldig glade for at Pettersen har signert ny kontrakt og blir med på den videre utviklingen og satsingen.

Tro på prosjektet

Selv sier Pettersen dette om signeringen av ny kontrakt.

– Jeg har stor tro på prosjektet som er startet og ønsker å være med å bidra til at SHK kommer seg tilbake til det gjeveste selskapet. Håper og tror at vi vil få et slagkraftig lag som vil være med å kjempe i toppen av 1.divisjon neste sesong. Vi har en ung, lovende og sulten spillergruppe hvor jeg forhåpentligvis kan bidra med min erfaring.

Også Glenn Solberg er glad for at Pettersen fortsetter i med spill for St. Hallvard neste sesong, dette sier han.

– Jarle er en viktig kulturbærer i laget. Han er en av de mest erfarne i laget og blir derfor en viktig spiller for de unge gutta. I tillegg besitter han ett høyt teknisk repertoar!

Jarle Mørk Pettersen. Foto: Beate Arnesen