Lokal gutt blir med videre! Ser fram til den videre utviklingen i klubben.

Håkon Økern (21) har signert ny kontrakt med St. Hallvard HK.  Linjespilleren Håkon velger å bli med videre på reisen til St. Hallvard. Han er en positiv og blid gutt med mye humor som sprer stor glede til sine medspillere. På linja har han en stor rekkevidde og er smidig i sine bevegelser. Vi er glade for at Tranby-gutten blir med videre i den sorte trøya.

 

Stor tro på klubben

Håkon sier dette om hvorfor han velger å signere ny kontrakt for St. Hallvard:

– Jeg har veldig stor tro på alt som skjer i og rundt klubben. Både det sportslige og utenomsportslige – det er fantastiske folk overalt. Miljøet blant spillerne har også mye å si, for det kan ikke jeg si noe på! En herlig gjeng jeg med glede tilbringer mange timer i uka med, sier han.

 

Blant de eldste

Han mener laget har vokst og lært mye på reisen opp i Grundig-ligaen.

– Nå skal vi få roet oss ned litt med en liten ferie, så starter vi på en god og lang oppkjøringsperiode fram mot neste sesong. Det gleder jeg meg mye til og håper at vi kan bite godt fra oss i 1.divisjon. Vi har en svært ung spillerstall, men som samtidig har vært igjennom mye og fått en god del erfaring, sier Håkon.

-Også er det deilig at jeg trer inn på de eldste sitt lag under fotballoppvarminga, det er moro for en 21-åring, flirer han.

Glenn Solberg sier dette om Håkon Økern:

– En høy linjespiller med stor rekkevidde og godt mottak. Han er en annerledes spilletype på linja og vil være med på å skape variasjon i spillet vårt.

Håkon Økern