Kim Tajet Skaug har signert ny kontrakt for St. Hallvard Håndballklubb. Gutten fra Brumunddal har vært hos oss i tre sesonger og kom likt som Fredrik Utengen fra Nøtterøy, der han ble brukt som høyrekant. I St. Hallvard har Kim bekledd høyre bakspillerplass med god suksess og vært en viktig spiller for laget. Kim er en rask og fintesterk spiller som har vært med å berike St. Hallvard’s angrepsspill de siste tre sesonger, i tillegg til å være solid bakover på banen. Kim er en spiller med gode holdninger som går foran på banen jernvilje og innsats. Vi er veldig glade for å ha med Kim videre for sin fjerde sesong.

Kim har utdannet seg som barnehagelærer ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold (nå Høgskolen i Sør-Øst Norge), samtidig med håndballspill i St. Hallvard. Ved siden av treningen jobber han på dagtid som lærer ved

Dette sier Kim om videre spill for SHK.

– Synes vi spiller en morsom håndball, som passer meg veldig godt med masse tempo og krysninger. Trives også godt i jobben utenom håndballen, så totalen veide helt klart opp for meg. Jeg tenker at jeg gleder meg veldig til å spille kamper igjen,  og jeg tipper at de fleste lagene skal få slite med å holde følge med tempoet vårt. Vi skal fortsette å trene hardt, og så vil tiden vise om sesongen kan ende med nok et opprykk. 
Også Glenn Solberg er glad for at Kim blir med videre i St. Hallvard. Dette sier han:
– Kim er Mr. 100% som alltid gir alt i alt han gjør! Dette smitter over på de andre guttene og er viktig i treningsarbeidet. Med sin enorm hurtighet er han en viktig brikke i vårt spill.
Vi gleder oss masse til å følge Kim videre i SHK-drakt!

 

Kim Tajet Skaug mot Drammen. Foto: Simen Næss Hagen