Ny signering med en bærebjelke i laget. Føler han har mer å bidra med i SHK-drakta.

En bærebjelke i SHK-troppen har signert ny kontrakt med klubben. Lars Henrik Ulsaker Eriksen har vært med en årrekke og er fortsatt motivert for videre spill. Drammenseren med familierøtter i Lier har vært med på opprykk fra 2.divisjon opp til Grundigligaen og blir med på den videreutviklingen.

Ny sesong med nye muligheter

– Jeg er glad for at jeg fikk tilbud om ny kontrakt og har trua på at vi kan utvikle oss videre og etablere oss på ett enda høyere nivå enn vi er allerede. Samtidig har jeg det veldig morsomt med denne supre gjengen. Jeg føler fortsatt jeg har mer å bidra med på laget, sier Lars Henrik.

Han ser frem til en ny sesong med nye muligheter og ser frem til å samarbeide videre med lagkamerater, trenere, daglig leder og styre.

– Jeg regner med at det blir en spennende sesong, hvor jeg tror vi kommer til å fortsette å ta nye steg i riktig retning. Gleder meg, sier han entusiastisk.

Dette har Glenn Solberg å si om Lars Henrik.

Lars Henrik er et samlingspunkt og god person tvers igjennom, som vi er glade for at fortsetter i SHK. Han har tatt store steg og avsluttet denne sesongen som en av våre beste! En veldig god avslutter.

Lars Henrik Eriksen Foto: Simen Næss Hagen