To SHK-spillere forlenger sin kontrakt. Vil fortsatt være med på nye spennende oppgjør i Reistad Arena.

Vi har sikret oss signaturen til to etablerte St. Hallvardspillere. Fredrik Utengen og Eirik Johan Johansen blir fortsatt med St. Hallvard og er klare for spill neste sesong i 1. divisjon. De er begge to lokale Lier-gutter, og er med på å opprettholde kontinuiteten i laget. Fredrik har vært med i tre sesonger og går på sin fjerde, mens Eirik Johan nå går inn i sin tredje sesong i SHK-drakta.

Sulten

– Jeg velger å signere ny kontrakt fordi jeg er sulten og ønsker utvikle meg videre som håndballspiller. Jeg føler at jeg har potensiale til å bli bedre og håper jeg holder meg skadefri, slik at jeg får tilbake god gammel selvtillit. Da skal det bli to morsomme år i SHK-drakta, forteller Utengen.

Han tror neste sesong blir spennende.
– Vi mister noen gode og viktige spillere, men som regel er det da det blomstrer stort hos andre. Det blir spennende å se hvem som tar et større ansvar i laget. Heldigvis har mange valgt å bli med videre, så jeg tror vi kan få et veldig godt lag. Jeg vil hvert fall rett opp til Grundigligaen igjen, legger han engasjert til.

Hovedtrener Glenn Solberg i St. Hallvard er glad for å ha med seg erfarne Utengen videre.

– Han er en forsvarskjempe med godt skudd, god fysikk og vilje til å trene. Og den fysikken skal brukes, sier Solberg.

 

Fredrik Utengen. Foto: Simen Næss Hagen, Lierposten

 

Fortsette utviklingen

Strekspilleren fra Lierbyen – Eirik Johan Johansen er glad for å ha en kontrakt på plass.

– Jeg føler utviklingen min her har vært god siden jeg kom hit. Spillergruppen har også tatt store steg og utviklet seg godt de siste årene. Det er en fin gjeng jeg trives i og har det gøy med, samt et godt trenerteam.

– Jeg har troen på at laget kommer til å ta steg neste sesong og fortsette utviklingen vår. Da har jeg troen på at vi vil ligge i toppen av 1. divisjon neste år. Jeg ser fram til å ta fatt på sesongoppkjøringen og ny sesong for St. Hallvard, sier Eirik Johan.

Hovedtrener Solberg beskriver liungen slik.

– En ung spiller som stadig utvikler seg. Nok en lokal gutt som er på vei oppover.

Eirik Johan Johansen