I St. Hallvard har vi fokus på utvikling av lokale spillere. Da er det ekstra gledelig når vi signerer hele fem spillere til elitegruppa for neste sesong.

Fire lokale unggutter med elitekontrakt.

I St. Hallvard har vi fokus på utvikling av lokale spillere. Da er det ekstra gledelig når vi signerer hele fire spillere til elitegruppa for neste sesong. Flere av dem har fått tillit med spilletid eliteserien i år, til tross for sin unge alder. Neste sesong blir de en del av stallen i 1. divisjon.

  • Det som kjennetegner disse gutta er at de er unge, lokale, og har et stort ønske om å utvikle seg og jobbe hardt for det, sier trener Glenn Solberg.

Så hvem er disse gutta?

Leo Berg Sylte – ’99-modell

Slemmestadgutt som kom til St. Hallvard før denne sesongen fra Konnerud. En positiv og glad gutt som bekler venstre kanten. Har i år spilt seg opp fra G18 og 2.divisjon til elitelaget. Er en rask og skuddsikker kantspiller.

  • Leo er en hardtarbeidende spenstig og eksplosiv kantspiller som alltid gir 100 prosent, sier Solberg.

Theodor Svensgård – 98 modell

Kommer opprinnelig fra Ringerike, men kom til oss før årets sesong i fra Konnerud. Spiller på høyre kanten, er dedikert og målbevisst. Også han har gått veien fra G18 og 2.divisjon til elitelaget. Han var også med på noen kamper i 1.divisjon igjennom partnerklubbavtalen.

  • Theodor er en ambisiøs ung høyrekant som vil være et topp supplement til vår mer erfarne Jarle Mørk Pettersen, sier Solberg

 

Peter Dahl Christensen – 98 modell

Konnerudgutt som kom til St. Hallvard før fjorårets sesong. Spilt mange kamper for Norges 98-landslag. Var dessverre plaget med skade i starten av sesongen, men har kommet inn i bravur og gjort en bra debutsesong for St. Hallvard. En spiller som gir alt i duellene og med en god skuddarm, tilfører fart og trykk i vårt spill.

  • Peter er en lovende bakspiller med flere yngre landskamper, og kan kle flere posisjoner, sier Solberg.

Sander Drange Heieren – 98 modell

Fra Sande i Vestfold. Kom til St. Hallvard før årets sesong, gått veien via G18 og 2.divisjon til elitelaget. Tatt store steg i år som målvakt. Stabilisert spillet sitt og er sulten på videre utvikling. Er stor og god på nærskudd, og vi ser frem til å være med å utvikle Sander videre.

  • Sander en veldig spennende målvakt som har tatt store steg det siste året, og gjort gode kamper i 2. div. og G18.

Med fortsatt god utvikling er vi sikre på at disse gutta er en del av en lysende framtid i SHK.