Kolstad – St. Hallvard
32 – 25 (15 – 12 til pause)

Søndag kveld gikk turen til Stjørdalshallen, for å møte ett godt Kolstad lag som vil sikre seg sluttspill plass.
Det ble en brutal start på kampen, hvor våre gutter fort lå under 4 – 0. Glenn tok en god time-out og det stod raskt 4 -4. Slik ble gutta våre jagende etter hele kampen. Til pause ledet Kolstad 15 – 12. Hjemmelagets storscorer og nyeste eksport, Mishels Liaba, var meget god i 1. omgang, sammen med målvakt Patrick Bols.

Starten av 2. omgang ble dessverre for oss, ganske lik den første. Kolstad vinner starten 3 – 0 og er oppe i 18 – 12. Dette er ett forsprang vi aldri klarer å ta igjen og kampen ebber ut med ett 32 – 25 tap. Glenn forsøkte seg med målvaktsbytte underveis i 2. omgang. Robin startet i målet og gjorde noen fine ting, men fikk ikke så mye hjelp. Granum kommer inn og gjør noen gode ting, men ikke nok til at vi får endret kampbildet. Kaptein Simen Solberg gjør en fin kamp og klampen er i bånn som alltid. Simen så bedre ut nå, etter en sykdomsperiode. Peter kommer inn og gjør en fin figur. Han er smart og uredd. Gjør mange fine satsinger. Vår bestemann er trønderen vår, som trivdes godt på hjemlige trakter. Stort tempo og stort sett fin skyting, med unntak av ett par skjønnhetsfeil. Sindre har vært god etter nyttår.

Hjem og sove, trene og lade opp til vår siste, for nå(!), Grundigliga kamp. Førstkommende Onsdag, borte mot Bodø.