Vi er med i år også! Gjermund Sørstad kan dessverre ikke løpe i år, men St. Hallvard skal ha en mølle gående i 24 timer, blir du med? Årets formål er Barnas Stasjon Lier/Drammen.

Fredag 24. mars klokken 12.00 til lørdag 25. mars klokken 12.00, er det klart for årets Lier tredemølle og musikkfestival, 24 timers løp! Denne gangen blir det i lokalene til Treningspartner på Vitbank(rett bak Kiwi). Det blir et større arrangement med flere tredemøller og derfor bør også du bli med. Gjermund Sørstad løp i fjor inn ny norsk og nordisk rekord med 240,1 km.

Vi stiller som i fjor og bemanner opp en tredemølle i 24 timer og skal løpe ved siden de av dere som kommer. I år samles det inn penger til Barnas Stasjon Lier/Drammen som er en av våre samarbeidspartnere, så i år håper vi virkelig at dere stiller opp på publikumsmølla! Ved å løpe på publikumsmølle donerer du ett valgfritt beløp til Barnas Stasjon, så ta med løpesko og penger! For pengene kommer virkelig godt til nytte. Det blir også satt på bedriftsmøller, vil din bedrift utfordre noen? Vi håper på mange konkurranser i løpet av disse 24 timene.

Dessverre har Gjermund Sørdal pådratt seg en skade i ankel og kan ikke løpe. Men vi satser fortsatt på topp stemning blant de deltagende og at så mange som mulig stiller.

Underveis vil det bli live-musikkinnslag og det vil også høyst sannsynlig også bli live-streamet på nett slik som i fjor.

Vil du eller din bedrift ta utfordringen å melde deg på? Sees arrangementet på facebook ved å trykke her.

Gjermund Sørstad. Foto: Pål A. Næss, Lierposten