Gladnyhet på en lørdag - målvakt Robin Haug og kaptein Simen Solberg fornyer kontrakten med SHK. To viktige brikker på plass.

Lørdag ble det klart at både Robin Haug og Simen Solberg fortsetter som St. Hallvard-spillere neste sesong.

  • Jeg har veldig stor tro på det som skjer i St. Hallvard, både hvordan man tenker utvikling av lag og enkeltspillere, sier Robin Haug (18).
  • Det aller viktigste for meg har vært å få et godt treningsmiljø med gode treninger hver eneste dag. Med den spillergruppen vi har, med det trener- og støtteapparatet, så vet jeg at det får jeg i St. Hallvard. Her er alle sultne og villige til å lære, sier han fornøyd.

Stortalent

18-åringen fra Egge i Lier er en av de mest talentfulle målvaktene i landet, og er med på både 96- og 98-landslaget. Haug som går i 3. klasse på toppidrettslinjen på Drammen vgs, setter pris på hvor mye tillit han har fått i klubben. og hvordan han har fått utvikle seg i klubbens første år i eliteserien.

  • Nå ønsker jeg å satse alt på håndballen, og da er SHK klubben å være i for meg, sier han.

 

-Klubben i mitt hjerte

Fornyelsen av kaptein Simen Solbergs kontrakt er nok en viktig signering for klubben.

  • Jeg er veldig glad for å kunne være med på denne reisen videre. For meg er det ingen annen klubb å tenke på – SHK er klubben i mitt hjerte, sier Solberg.

Kapteinen leder an i prosessen med å fornye kontraktene i klubben.  Solberg – en lokal liergutt, vokst opp i Reistadsystemet – skryter av klubben tross en tøff sesong i Grundigligaen.

  • Vi har det beste trenerappartet i Norge. Klubben har en god strategisk, langsiktig plan som er tuftet på gode verdier hvor utvikling av lokale spillere står i fokus. Det har jeg veldig tro på, sier han.
  • Med det samholdet og samspillet vi har i spillergruppa, sammen med den ydmykheten for hva som skal til for å ta klubben videre, tror jeg på et veldig fint år, sier han.

Laget først

Trener Glenn Solberg understreker viktigheten av å få med Haug og Solberg på laget.

  • Det er viktig med den kontinuiteten og lokale forankringen Simen og Robin har, sier han.
  • Disse to gutta har gode holdninger og verdier, og har utviklingsfokus hver eneste dag på trening og utenfor banen. De setter alltid laget foran seg selv, og forstår hva et lag betyr for deres utvikling, fortsetter han.

Det er helt i tråd med både Solbergs trenerfilosofi, og klubbens verdier – ydmykhet, vilje, respekt, mot og glede.

  • Jeg er utrolig glad jeg får lov til å trene disse gutta videre, sier Glenn Solberg.