Oppsummering fra rekruttavdelingen

 

Det har vært litt stille fra denne kanten en stund, av diverse grunner, men nå er alt på plass og det vil komme oppdateringer rett etter hver seriekamp, treningskamp og annet, resten av sesongen og i sesongene som kommer.
Siste gang det ble lagt ut noe her, var etter bortekampen mot Drammen 2.
Her følger rask info fra de andre kampene:

11. Desember, hjemmekamp mot Tynset.
Taper 17 – 23. Får ikke hull på vår målvaktstrener Goran i målet til Tynset. Ok bakover, men når man lager 17 mål skal man tape kamper. Burde vunnet denne.

11. Januar, bortekamp mot Falk 2.
Kommer tidlig bakpå og kommer oss aldri inn i kampen. Greit tap. 29 – 20.

14. Januar, hjemmekamp mot Strindheim.
Vinner 28 – 25 i det som er en nøkkelkamp i forhold til nedrykk.
Leder på ett tidspunkt med 9 mål og vi er aldri presset, men det er totalt unødvendig å bare vinne med 3 mål.

21. Januar, hjemmekamp mot Vikhammer.
Taper 24 – 25. En av våre bedre kamper denne sesongen. Fører hele veien, men litt stress og lite rutine på slutten, avgjør kampen for Vikhammer, i form av at vi skyter alt for dårlig. Fikk altfor dårlig betalt av dommerne i denne kampen også, kjedelig. Denne burde vi tatt. Surt tap.

25. Januar, hjemmekamp mot Elverum 2.
Stygt tap, 20 – 33. Jeg hadde fryktet denne kampen, da jeg visste hva slags lag Elverum kom med i VM pausen. Fikk dessverre rett i dette. Vi ble litt smågutter.

28. Januar, bortekamp mot Elverum 2.
Mye likt hjemmekampen, selv om vi hang mye bedre med i 1. omgang denne gangen. Bedre mentalitet og gutta skjønner at det må jobbes steinhardt. Det som fungerer i G18 serien lokalt, fungerer ikke i 2. divisjon. 40 – 25. Fortjent stortap.

29. Januar, bortekamp mot Tynset.
En ny nøkkelkamp, i forhold til å komme oss unna nedrykkspraten.
Tynset er ett lag vi kjente sist at vi er på høyde med, men vi må legge vekk alt slurv. Gutta går virkelig i krigen. Står godt samlet i 60 minutter og spiller Tynset ut av hallen, med strålende håndball. Her viste de noe av potensialet i gjengen. Det må bare stabiliseres. Vinner 23 – 40. Kunne fort vært mye mer.

18. Februar, hjemmekamp mot Charlottenlund.
Besøk av seriemesteren og kanskje det beste laget av alle de 4 avdelingene i 2. divisjon. Taper 25 – 37, men det er allikevel ikke så gærnt. Det er jevnt lenge og det røyner litt på når vi går tom for krefter og vi har en benk som ikke leverer som vi håpet. Gutta må lære seg å takle den rollen det er å komme inn fra banken. Taper 25 – 37. Helt greit, men for mange mål bakover.

28. Februar, bortekamp mot Oslostudentene.
Ny tøff kamp, mot nummer 2 på tabellen. Her er det mange spillere med erfaring fra 1. og 2. divisjon. Vi gjør en god 1. omgang, før det virkelig begynner å kladde.
For mange tekniske feil, for dårlig skyting og for mange dårlige dueller 1 mot 1, gjør at det tilslutt blir tap 28 – 21. Greit med tap, men 7 mål er for mye. Skuffet etter denne kampen.

11. Mars, hjemmekamp mot Tiller.
Hjemmekamp mot ett lag som kjemper hardt for å unngå nedrykk. De har hentet inn 3 tidligere Grundigliga spillere, for å hindre at de rykker ned.
Vi taper 23 – 25 i denne kampen. Totalt unødvendig.
Vi har bra grep på denne kampen, men våre unggutter går rett i ”fella” til mer rutinerte motspillere. Mitrovic, som hadde vært god, går rett i fella til Ojala og får rødt kort. Slike ting må man lære av. Resten av laget, leverer ganske greit forsvarsspill, men angrepsspillet er feigt og sistesatsingene og skudd blir for dårlig.

Det er stor fremgang hos rekrutt fra i høst, men det man merker på seniornivå, er at det blir litt snilt. Det må brukes litt mer muskler og det må opptres mer kynisk. Med ett år eller to til med trening, vil det her virkelig begynne å ligne noe.

Med 2 kamper igjen, er status den at vi må ha 1 poeng til, samt at Strindheim må vinne sine 3 siste, for å være 100% sikre på spill i 2. divisjon neste sesong. Jeg tipper mye blir avgjort til helgen allerede….

Vi sees plutselig i hallen.

Hilsen fra Jonny og Espen