Siste seriekamp i Reistad Arena for sesongen. Bækkelaget kommer søndag 12.02 klokken 18.00.

Søndag 12.02 kommer Bækkelaget på besøk til Reistad Arena og de sloss om sølvmedalje! De kommer til Reistad Arena med topp motivasjon, men våre gutter har vist at de kan og vil fortsatt sloss om poeng i Grundigligaen. Med 4 poeng på de to siste kampene har skuldrene fått senket seg og det er god stemning i troppen.

Bækkelaget har flere spennende spillere, spillere som sølvgutten i EM Magnus Abelvik Rød. Rød har signert en overgang til Flensburg-Handewitt etter endt sesong og er et meget spennende talent. Målvakten Kristian Sæverås som har kommet som en komet og gjort en god sesong for Bækkelaget, har nettopp signert for Malmö HK etter sesongen. Men Bækkelaget kommer til Reistad Arena med tap i sine to siste bortekamper mot Elverum og ØIF Arendal. De hang godt med mot Elverum og tapte med to mål tilslutt. Men borte mot ØIF Arendal ble det i realiteten ferdig allerede i første omgang og det ble et tap med 9 mål. Det skal også nevnes at de har slått både Halden TH og Falk Horten i sine to siste hjemmekamper med klare sifre.

Det er siste hjemmekampen for denne sesongen og vår siste kamp i Grundigligaen for denne gang i Reistad Arena. Guttene har vunnet de to siste oppgjørene og vist oss spennende god håndball. Kan det bli nok en opptur? Vi håper du kommer, husk å ta med deg familie og venner! Støtt gutta i den siste kampen i øverste divisjon for nå! Billetter kan forhåndskjøpes ved å trykke her. Ved å forhåndskjøpe billetter sparer du penger og er med i trekningen av et Grundig-produkt. Husk, håndball er best i hall!

Se hvem andre som kommer på kampen i vårt arrangement på facebook, som du finner ved å trykke her! Du kan også følge oss på instagram: @st_hallvard.