Guttene vendte snuta mot Skihallen helgen 04-05.03 og fjerde runde i Lerøyserien. Denne helga møtte de først Ski, så Randesund før det på søndagen spilte mot Nærbø.

St. Hallvard – Ski 23-24

Spillere: Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Tim Borgar Finsrud, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Jørgen Nilsen Liholt, Leo Berg Sylte, Andreas Gellein Vangen, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Barth, Tobias Høyen Solli, Torkel Nilsen og Even Grønhovd.

Jonny Vangen sin oppsummering:

Tapte til slutt 23-24 mot ski. Vi står for det meste veldig bra bakover i 6-0 forsvaret, og Sander stod meget bra i kassa. Fremover varierer det veldig. Periodevis fin flyt og spiller oss til gode sjanser. Problemet er at vi produserer altfor mange personlige feil, og blir straffet med kontra i mot. Vi pådrar oss også for mange unødvendige utvisnger, som dessverre blir avgjørende. Vi møter et godt Skilag, men med litt færre personlige feil, hadde vi vunnet denne kampen.

St. Hallvards toppscorer: Even Grønhovd 7 mål

Randesund – St. Hallvard 21-21

Spillere: Tim Borgar Finsrud, Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Mats Westrum Sæther, Jørgen Nilsen Liholt, Andreas Gellein Vangen, Theodor Sjøgren, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Barth, Tobias Høyen Solli, og Even Grønhovd.

Trener Jonny Vangen sine ord etter kampen:

Kamp 2 mot Randesund gjør vi en god førsteomgang, hvor vi står godt bakover i 6-0, og har fin flyt i angrepsspillet. Setter opp skytterne i gode posisjoner, og går til pause med 5 måls ledelse. Vi føler vel alle at vi har god kontroll på Randesund, men blir allikevel enige om å legge mer innsats i duellspillet bakover, fullføre taklingene og skape flere brudd. Vi møter et mer offensivt forsvar i 2 omgang, og når bakspillerne våre da blir stillestående og passive, i stedet for å komme i fart og satse på hverandre, blir vår ledelse raskt hentet inn, og vi havner faktisk 3 mål bak en periode. Vi greier å mobilisere mot slutten av kampen, og Svendsgård sørger for poengdeling med en en herlig trick i sluttsekundene. For mange personlige feil preger også denne 2 omgangen. Sander leverer som vanlig en solid kamp mellom stengene.

St. Hallvards toppscorer: Even Grønhovd 5 mål

St. Hallvard – Nærbø 26-28

Spillere: Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Tim Borgar Finsrud, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Jørgen Nilsen Liholt, Leo Berg Sylte, Andreas Gellein Vangen, Ole Heggum, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Barth, Tobias Høyen Solli, og Even Grønhovd.

Trener Jonny Vangen sin oppsummering av kampen:

Dagens kamp mot Nærbø, viste gutta mye bra håndball. Jobber bra i vårt 6-0 forsvar, kommer frem på skytterne, og viser god innsats. Får midlertidig en del skudd over oss fordi vi er for passive med armene, så skråstilling og aktiv armbruk for å blokkere skudd, er et forbedringspotensiale. Spesielt i førsteomgang viser gutta mye fint angrepsspill, og vi leder på det meste med 5 mål. Vi går til pause med 3 måls ledelse.

Andre omgang blir mer varierende, og vi får noen utvisninger som dessverre blir avgjørende. I tillegg har vi en downperiode ut i andre omgang hvor vi ikke setter sjansene våre, forsvaret er litt for passive, og MV får en vanskelig oppgave.

Nærbø legger også høyt press på vår VB, noe som medfører at vi mister litt flyt i angrepsspillet vårt. Dermed utligner Nærbø vår ledelse, og vi blir i stedet jagende under mot slutten av kampen. Planen var derfor å legge 7:6 spill siste 6-7 minuttene, men utvisninger gjorde det vanskelig.
Vi kjemper bra, men taper til slutt kampen med to mål. Vi tar med oss 3 gode førsteomganger og 3 mer varierende andreomganger fra denne Lerøyrunden, samt masse læring og utvikling for gutta.

St. Hallvards toppscorer: Theodor Svensgård 9 mål