Søndag kveld fikk St. Hallvard endelig sine første, historiske, poeng i Grundigligaen. Da FyllingenBergen ble slått 29-25 hjemme i Reistad Arena.

Søndag kveld fikk St Hallvard endelig sine første, historiske, poeng i Grundigligaen.
Det var Fyllingen som sto på motsatt banehalvdel i Reistad Arena denne kvelden. Fyllingen, ett lag som er med i medaljekampen og som slo våre gutter med 10 i forrige oppgjør.

Vi har ikke bredere tropp enn at vi kjenner det godt, når vi har skader på sentrale spillere som Hermann Vildalen og William Vangen. Nå er William på vei tilbake til gammel storform og etter hans comeback har han vært Shk sin beste spiller mot Elverum og Fyllingen. Han har bidratt med bestemt straffeskyting og godt angrepsspill, spesielt var det viktig med 10 mål når vi endelig fikk sesongens første seier. Men gutta har trent godt og vist god moral gjennom hele sesongen. Vi har sjelden blitt ordentlig utspilt og undertegnede har sagt at vi ikke går gjennom sesongen uten å ta med oss poeng. Heldigvis gikk det slik.

Kampen startet godt, med stort tempo fra begge lag. Kim leverer kanskje sin beste omgang for sesongen og drar med seg Jarle på sin kant. Forsvaret er godt og vokser seg enda bedre, når Robin har en god dag i buret.
SHK går til pause med 4 måls ledelse. I 2. omgang går SHK voldsomt til verks og er etter 15 minutter oppe i 7 måls ledelse. Fyllingen tar da en time-out og setter i gang sitt 7 mot 6 spill. Dette stresser gutta våre litt og Fyllingens beste, Mario Matic får herje litt for fritt. Fyllingen kommer aldri nærmere enn 2 mål og gutta drar i land sin første seier. Jubelscenene lignet ett opprykk.

Trener Glenn Solberg sier etter kampen:

Vi fortsetter vårt gode spill fra sist kamp mot Elverum. Var en utrolig god kamp fra vår side. Mange gode kombinasjoner og skikkelig trykk i angrepsspillet. Kompakt og bevegelig forsvarsspill hvor vi følger planen.Vi gjennomfører en kjempe kamp. Stolt av gutta og velfortjente første poeng

To glade gutter, Glenn Solberg og Bent Dahl. Foto: Beate Arnesen

Kaptein Simen Solberg sier:

Endelig satt den! Utrolig stort for oss alle at vi henta hjem våre to første poeng i Grundigligaen. Det var en lagseier med stor L og ALLE bidrar J I dag hadde vi det GØY alle sammen.

Simen Solberg

Neste hjemmekamp er 12.03 da tar vi imot Bækkelaget i Reistad Arena klokken 18.00. Forhåndskjøp billetter ved å trykke her! Ved å forhåndskjøpe billetter via TicketCo sparer du penger og er med i trekningen av et Grundig produkt. Premien blir trukket under kampen. Vi håper å se deg, dine venner og familie i Reistad Arena søndag 12.03 klokken 18.00.

Bilder fra kampen og videoer blir publisert på vår facebookside, som du finner ved å trykke her!

#LetsgoSHK