Bergenserne FyllingenBergen kommer til Reistad Arena for å møte våre lokale helter. Vi ser fram til en spennende kamp. Er dette søndagen 26.02 vår dag? Kampen begynner klokken 18.00.

Etter en svært god borte kamp mot Elverum er det igjen klart for nok en hjemmekamp, denne gangen mot FyllingenBergen. I kampen mot Elverum viste gutta seg fra atskillig mye bedre side og man lurte lenge på om de hadde muligheten til å detonere en bombe. Det ble jobbet knallhardt i forsvar, med et solid tøft duellspill og mange flotte angrepskombinasjoner som gjorde at guttene holdt følge med serielederen. Glenn Solberg oppsummerte kampen med å si at dette var den beste prestasjonen i år.

Nå venter Fyllingen på den andre siden av banen. De har et ungt og spennende lag, deri blant  målvakten Kristijan Jurisicbakspiller Mario Matic og høyre kant Fredrik Mossestad som alle har blitt tatt ut til rekrutt landslagssamling for Norge nå i mars. I våre egne rekker er Robin Paulsen Haug og William Gellin Vangen kalt inn til samling for de norske juniorlandslaget. Fyllingen er med og sloss om medalje i årets sesong, men er avhengig av å slå St. Hallvard for å henge med. Bortelaget ligger før søndagens kamp på en femte plass, med tre poeng opp til tredje plassen.  De har også vært et foregangslag når det kommer til 7 mot 6 spill i Norge og hadde antageligvis ikke vært så høyt på tabellen uten den muligheten! Det blir spennende å se hvordan kampen på søndagen utvikler seg. Vi tapte med 10 mål sist, der vi hang godt med til pause. Skal våre gutter klare å hente sine første poeng mot Fyllingen? De er da avhengig av din støtte på tribunen, og husk håndball er best i hall!

Forhåndskjøp billetter ved å trykke her! Ved å forhåndskjøpe billetter via TicketCo sparer du penger og er med i trekningen av et Grundig produkt. Premien blir trukket under kampen. Vi håper å se deg, dine venner og familie i Reistad Arena søndag 26.02 klokken 18.00. #LetsgoSHK

Se hvem andre som kommer på kampen i vårt arrangement på facebook, som du finner ved å trykke her! Du kan også følge oss på instagram: @st_hallvard.