En oppløftende kamp mot serielederen der guttene viser vilje og jobber knallhardt. Elverum blir dessverre for tøffe og vinner kampen tilslutt 35-28.

Guttene vendte snuta nordover med retning mot Elverum og Terningen Arena. Etter noen skuffende kamper var det en spent og revansjesugen gjeng som virkelig ville vise at de kunne spille håndball.

Og kampen startet bra for guttene som viste at de ville være med å prege kampen mot serielederen. Lagene følger hverandre tett de første minuttene av kampen. St. Hallvard går opp i ledelsen første gang i kampen etter 2 minutters spill på stillingen 1-2. Stillingen bytter mellom ett måls ledelse til St. Hallvard og uavgjort fram til det er spilt 10 minutter. Da fører William Gellein Vangen St. Hallvard opp i en to måls ledelse med et flott grunnskudd fra ni meteren til stillingen 5-7. Elverum svarer raskt med å sette inn de to neste ballene i mål til stillingen 7-7, før St. Hallvard igjen tok ledelsen 7-8 når Jarle Mørk Pettersen setter inn kontringen. Etter 17 minutters spill utnytter Elverum muligheten, der begge lag har en utvist spiller, til å ta ut målvakt og spille med overtall. Det fungerer godt å Elverum får rullet ut ballen til venstre kanten som fører Elverum opp i ledelsen 10-9. Lagene fortsetter å følge hverandre, men St. Hallvard går igjen opp i ledelsen 12-13 ved 23 minutters spill etter en kontring fra Hans Fredrik Kristoffersen Cordt-Hansen. Elverum svarer igjen til stillingen 13-13, etter 25 minutters spill får Elverum tildelt straffekast etter en berøring fra Peter Dahl Christensen som også får en to minutters utvisning. Andre Lindboe stiller seg opp på 7-meteren, men han klarer ikke å overbeise Robin Paulsen Haug i mål som redder mesterlig. Dessverre får Elverum returen og utnytter overtallet til å ta og øke sin ledelse til to mål. Marcus Wiklund Finnerud setter inn St. Hallvards siste mål i omgangen fra sin linje posisjon etter et flott innspill av William Gellin Vangen. Men det er Elverum som får satt i det siste målet bare 2 sekunder før omgangen blåses av lagene går dermed til pause med stillingen 16-14. St. Hallvardguttene viser seg fra en hardarbeidende og offervilje side, det jobbes godt i forsvarspillet og det satses tøff i duellspillet.

Andre omgangen fortsetter i samme spor som første omgangen. Guttene jobber knall godt og jager serielederen. Kim Tajet Skaug setter inn omgangens første mål og etter 5 minutters spill har guttene tatt igjen Elverums ledelse når Jarle Mørk Pettersen setter sitt straffekast til stillingen 19-19. Guttene holder seg inn i kampen med godt og hardarbeidende spill og jager etter Elverum som leder med 1-2 mål. Etter 15 minutters spill begynner Elverum å få mer tak i kampen og går opp i en tre målsledelse, deretter får Elverum taket i kampen og blir ett hakk for store for våre gutter og vinner kampen tilslutt 35-28.

Dette sier trener Glenn Solberg etter kampen:

Kjempe kamp av oss i dag. Jobber godt i forsvar og følger planen som ble lagt. Det er en gjeng som kriger sammen og jobber for hverandre. Bra vilje til å løpe kontringer og guttene tar fornuftige valg, vi spiller disiplinert og variert angrepsspill med mange gode kombinasjoner med tøffe gode satsinger. Synes vi spiller vår beste kamp for sesongen og jeg er stolt av gutta. Vi møter i dag Norges klart beste lag.

Neste kamp er allerede til søndag 26.02 klokken 18.00 hjemme i Reistad Arena mot FyllingenBergen. Guttene trenger absolutt din støtte og vi håper å se deg i hallen. Billetter kan forhåndskjøpes ved å trykke her. Ved å forhåndskjøpe billetter sparer du penger og er med i trekningen av et Grundig-produkt. Husk, håndball er best i hall!

Se hvem andre som kommer på kampen i vårt arrangement på facebook, som du finner ved å trykke her! Du kan også følge oss på instagram: @st_hallvard