Opp og nedturer denne helgen når Fjellhammer, Kragerø og Bækkelaget kom på besøk på vårt hjemmearrangement i Lerøyserien.

Helgen 11-12.02 var det vår tur til å arrangere runde 3 i Lerøyserien. Kampene ble spilt i Reistad Arena og vi fikk besøk av Fjellhammer, Kragerø og Bækkelaget.

Fjellhammer – St. Hallvard 20-20

Spillere: Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Mats Westrum Sæther, Andreas Gellein Vangen, Theodor Sjøgren, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen, Even Grønhovd og Tim Borgar Finsrud.

Guttene fikk en dårlig start i denne kampen, forsvaret satt ikke slik det skulle og det rusket i angrepsspillet. Fjellhammer opparbeidet seg en god ledelse på stillingen 9-3 etter 20 minutters spill. Frem mot pause bedre deg seg noe og guttene klarer å kutte ledelsen til Fjellhammer ned til 3 mål til pause på stillingen 10-7. Starten av andre omgang brukes på å hente inn den resterende ledelsen til Fjellhammer og etter 10 minutters spill var ledelsen spist opp og St. Hallvard gikk i føringen med to mål på stillingen 13-15. Men Fjellhammer klarer å ta tilbake ledelsen og det knives mellom uavgjort og Fjellhammer ledelse fram til det 23 minutt når Fjellhammer går foran med to mål. De siste to minuttene mobiliserer St. Hallvardgutta og klarer å innhente Fjellhammer til et uavgjortresultat.

St. Hallvards toppscorer: Theodor Svensgård 6 mål

St. Hallvard – Kragerø 21-27

Spillere: Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Robin Paulsen Haug, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Andreas Gellein Vangen, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen, Even Grønhovd og Tim Borgar Finsrud.

Kampen starter jevnt og det er uavgjort etter 10 minutters spill på stillingen 6-6. Etter dette klarer St. Hallvardgutta og opparbeide seg en fire måls ledelse etter 16 minutters spill 10-6. Kragerø klarer å kutte ledelsen inn mot pause til bare ett mål. Slik at lagene gikk til pause med St. Hallvard ledelse 13-12. Andre omgangen staret ikke så godt for hjemmelaget og Kragerø jobbet seg frem til en to måls ledelse etter 8 minutters spill i andre omgang 14-16. Guttene kjemper seg tilbake til uavgjort 17-17 etter 11 minutters spill. Så tar Kragerø tak i kampen mot slutten og får det nødvendige forspranget til å kontrollere inn sin seier.

St. Hallvards toppscorer: Theodor Svensgård 6 mål

St. Hallvard – Bækkelaget Håndball 28-21

Spillere: Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Andreas Gellein Vangen, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen, Torkel Nilsen, Even Grønhovd og Tim Borgar Finsrud.

Det var et nytt og bedre lag som møtte opp til kamp denne søndagsmorgenen. Guttene var virkelig tente og tok kommandoen fra start. Etter 8 minutters spill har guttene satt inn ballen 6 ganger mot Bækkelagets ene. Det gode spillet fortsetter ut omgangen og St. Hallvard leder til pause på stillingen 16-12. Guttene har også full kontroll i andre omgang, bra forsvar og angrepsspill gjør at guttene vinner kampen fortjent 28-21.

St. Hallvards toppscorer: Even Grønhovd 13 mål

Slik oppsummerer trener Jonny Vangen helgens kamper:

Hjemmerunden i Lerøy ble en blandet opplevelse. Arrangementet i seg selv var meget bra, faktisk noe av de beste rammene jeg har opplevd på disse type rundene opp gjennom årene. Takket være uvurderlig dugnadshjelp gikk det hele prikkfritt.

Rent sportslig har vi variert fra elendig til meget gode prestasjoner.
Første kampen mot Fjellhammer endte uavgjort, og dette er absolutt et lag vi normalt skal slå klart. Vi fremstod tafatte, halvhjertet og unøyaktige gjennom store deler av kampen, og får egentlig være fornøyd med poengdeling etter den opptredenen.

Neste kamp mot Kragerø, var tenningen vesentlig bedre fra start. Vi endret til offensivt forsvar for å få opp arbeidsinnsatsen bakover, noe som funket bra. Vi ledet med 4-5 mål da det gjenstod 5 minutter av 1 omgang, men slapp oss ned og ble straffet hardt for det. Gikk til pause med 1 mål ledelse. Andre omgang ble variabel, og preget av for mye dårlige avslutninger. Vi er igjen for unøyaktige og reserverte/passive, og roter vekk en seier i denne kampen. Siste minuttene forsøker vi 7:6 spill for å hente inn Kragerø sin 3 måls ledelse, men får i stedet flere mål imot.
Kragerø kjenner vi godt, og er også et lag vi normalt skal slå.

Siste kampen var mot Bækkelaget, som var vår antatt tøffeste motstand denne helgen. Her fremstår vi både individuelt og som lag helt annerledes enn i går. Gutta var på fra start, fikk flyten, og holdt seg til planen vi var enige om. Dette ble en god opplevelse og en underholdende håndballkamp hvor gutta leverte meget bra. Vi jobber videre med å stabilisere prestasjonene våre, og få på plass tenningsnivå fra start. Vi gleder oss til flere gode håndballopplevelser fremover.

Se bilder fra helgen på vår facebookside ved å klikke her!