Helmørk første omgang gjorde at kampen ble tapt med klare sifre mot Falk Horten 28-16.

Vi dro den korte turen til til Horten for å spille den viktige bortekampen mot Falk Horten i Holtanhallen. Det ble ikke helt den kvelden vi hadde sett for oss. Det endte i en katastrofale første 14 minutter av kampen der Falk satte ballen i mål ti ganger før gutta klarte å sette inn sin første mål ved Sindre Palin Kjelaas fra sin kantposisjon. Det ville ikke løsne for gutta og Falk fikk opparbeidet seg en solid ledelse inn mot pause på stillingen 17-5. Det var mye å ta tak i for Glenn Solberg og Bent Dahl i pausen etter første omgangen som Falk hadde stål kontroll på.

Andre omgangen ble dog jevnere, men kampen var i realiteten allerede avgjort tidlig i første omgangen. Guttene kommer seg til flere sjanser og får strammet opp forsvaret noe. Stillingen i andre omgang blir 11-11, med sluttresultatet 28-16.

Slik oppsummerer Glenn Solberg kampen:

Vanskelig å forklare en slik start og omgang, men opplever at det sitter i hodet og mentalt i laget.
Vi gjør veldig mange enkle feil som vi aldri gjør på trening. Vi er usikre med lav selvtillit som gjør at vi ikke får frem potensialet i laget. Vi må tenke oss godt om å jobbe hardt slik at vi kan gå på banen med lyst og glede fremover.
2 omgang viser vi oss frem på en helt annen måte og jobber godt i forsvar med intensitet og vilje. Også bedre fremover hvor vi er mer direkte og satsinger mot mål og i rom. Marcus Wiklund Finnerud og Sindre Palin Kjelaas spiller en god kamp og skal ha skryt for sin innsats.

Gutta møter i neste kamp Elverum borte i Terningen Arena onsdag 22.02 klokken 18.30, kampen kan sees på handballtv.com ved å trykke her.

Neste hjemmekamp er søndag  26.02 klokken 18.00 i Reistad Arena, da tar vi imot FyllingenBergen. Billetter kan forhåndskjøpes ved å trykke her. Ved forhåndskjøp av billetter sparer du penger og er med i trekningen av et Grundig-produkt.